Energy talk tour 2012 odstartovala

Energy talk tour 2012 odstartovala 

V krásném prostředí hotelu Clarion v Ústí nad Labem zahájila spisovatelka Eva Panus svoji Energy talk tour 2012 po strastech a vlastech českých.  

Od poloviny od srpna do Vánoc se účastníci knižního zájezdu zastaví v desítkách měst a  přivezou nejenom povídání o knížkách, ale především povídám o životě, o tom, jak vše souvisí se vším a jak je ideální se pokusit prochechtat se životem, i když nám mnohdy není zrovinka do smíchu
Na její talk tour se představí řada známých osobností jakými jsou Martin Dejdar, Martin Maxa, Roman Skamene, Sámer Issa, Jaroslav Parči, Leona  Šenková, Hanka Kynychová , skupina HOLKI a mnoho dalších.

Už první tour ukázala, že setkání a povídání se známými osobnostmi bude velice zajímavé, jak pro návštěvníky, tak i pro samotné osobnosti, kterými byli na I. talk zastavení se v Ústí nad Labem  Yvetta Blanarovičová, Martin Maxa a Leona Šenková, která se skupinou Rockle zazpívala několik svých skladeb. Pozadu nezůstal ani Martina Maxa, který kromě čtení úryvků z knihy Evy Panus a povídaní potěšil přítomné i svým zpěvem  za vlastního doprovodu na kytaru.  Aby návštěvníci nebyli jenom posluchači, dostali také příležitost zapojit se do konverzace, případně položit otázku přítomným osobnostem. Více než dvouhodinovou akci, která se nesla ve velice příjemné a pohodové atmosféře, i když místy povídání přítomných hostu vzbuzovalo emoce, ukončila volná diskuse a autogramiáda.

Nejbližší setkání s Energy talk tour:

4.8.  Havlíčkův Brod, hosté: Leona Šenkova , Jaroslav Parčí, Roman Skamene
11.8. Kolesa u Kladrub nad Labem, hosté: Martin Maxa, Leona Šenková, Roman Skamene

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!