Beats for Love odhaluje dalšího světového hudebníka

Beats for Love odhaluje dalšího světového hudebníka 

Pořadatelé největšího hudebního festivalu v České a Slovenské republice už více než dva měsíce zveřejňují vystupující letošního Beats for Love. Po legendárním Tiëstovi přichází další hudebník světového formátu. Na začátku července vystoupí v industriálním areálu Dolní Vítkovice majitel jednoho z největších EDM vydavatelství Revealed Recordings Robbert van de Corput, kterého všichni fanoušci taneční hudby znají jako Hardwella.

“Hardwell vyhrál dvakrát po sobě celosvětovou anketu DJ Mag TOP 100 DJs a v tomto žebříčku se umísťuje pravidelně od roku 2011. A to i přesto, že v letech 2018–2022 přestal veřejně vystupovat a věnoval se především své produkci. Jsme moc rádi, že se po této pauze objeví poprvé v ČR právě na našem festivalu,” komentuje zveřejnění dalšího obrovského jména ředitel festivalu Beats for Love Kamil Rudolf. Nizozemský rodák vystoupil během své kariéry na těch největších festivalech světa a vydal deset kompilačních alb a také dva dokumentární filmy. V rámci své produkce spolupracoval s takovými jmény jako Armin van Buuren, Tiësto, Snoop Dogg, Timmy Trumpet, Martin Garrix či Metallica.

Na hlavní pódium festivalu – Love stage – se po roce vrací anglický DJ a producent Sub Focus. “Jeho loňské vystoupení patřilo k vrcholům ročníku 2022 a u fanoušků zaznamenalo obrovský pozitivní ohlas a zároveň spoustu žádostí o jeho návrat do Dolních Vítkovic, proto jsme se jej rozhodli pozvat i letos,” komentuje ohlášení tohoto jména ředitel marketingu Matyáš Ožana.

Na Techno stage pak zamíří například Klaudia Gawlas z Německa a Gary Beck ze Skotska. Future stage ovládne Maddix, který intenzivně spolupracuje s potvrzeným Hardwellem a Ilanem Bluestonem, jehož booking se povedl po více než 5 letech. Do Ostravy se vrací po 7 letech světové jméno hardcore scény – Angerfist z Nizozemska a festival se dočká i house star z Velké Británie – Eats Everything. Na začátku července dále vystoupí i Metrik a rakouský Mefjus na Drum & Bass stage či Tomawok a legendární Top Cat na Reggae 2 Jungle stage.

“Angerfist měl vystoupit už loni jako náhrada za BillXe z Francie, který nemohl přiletět z důvodu stávky na francouzských letištích. Shoda náhod ale zabránila přiletět i jemu, pro změnu z důvodu nepříznivého počasí a zrušených letů. Proto jsme neváhali a pozvali ho na letošní ročník, aby se fanoušci konečně dočkali. Podobnou situaci jsme bohužel řešili i s Eats Everything, který onemocněl těsně před festivalem, a proto nakonec nepřiletěl. Naštěstí se nám podařilo vše vykomunikovat a návštěvníci si ho tak užijí letos,” komentuje loňské peripetie a letošní úspěch ředitel festivalu.

Aktuálně pořadatelé Beats for Love prodávají standardní celofestivalové vstupenky, celofestivalové VIP vstupenky, vstupenky do Love campu i Love village a také parkování jak u festivalu, tak u jednotlivých kempů. Zároveň se spustil prodej jednodenních vstupenek, a to jak standardních, tak nově jednodenních VIP vstupenek. Kompletní informace a novinky můžou fanoušci sledovat na webových stránkách či na festivalových profilech jako Facebook, Instagram a TikTok.

Foto: archiv Beats for Love

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Areál Dolní Vítkovice nabízí i další akce

Místo konání: Areál Dolní Vítkovice

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!