Jiří Mádl na otcovské dovolené. Voyo přináší Deníček moderního fotra

Jiří Mádl na otcovské dovolené. Voyo přináší Deníček moderního fotra 

Po uvedení v kinech letos v srpnu míří domácí komedie Deníček moderního fotra na Voyo, kde je k vidění od pondělí 20. prosince. Hlavní role si v celovečerní režijní prvotině Jana Haluzy zahráli Jiří Mádl a Tereza Ramba.

Úspěšná designérka hraček Nataša nečekaně přijde do jiného stavu. Vzhledem k jejímu lepšímu finančnímu zabezpečení ale na rodičovskou dovolenou jde její partner Dominik, který je péčí o děti absolutně netknutý, a tak během prvního roku s novorozeným Čeňkem těžce zápolí.

Myslím si, že scénář si vzal z knížky to, co měl a stal se filmem. Má to tah na branku, má to děj, a přitom přesně ten humor, kvůli kterému se blog Dominika Landsmana stal tak populárním,“ nechal se slyšet Mádl.

Debutující Haluza do adaptace otiskl i vlastní pocity a zážitky z otcovství, během psaní scénáře totiž měl doma teprve půlroční miminko. „Díky tomu, že hodně pracuji z domu, mohl jsem být ‚u toho‘ asi víc, než bývá většina normálně pracujících chlapů. Nejvíc mě na tom období ale fascinovalo to, jak ten malý řvoucí rarach rozšířil po celé naší rodině vlnu lásky, radosti a porozumění,“ dodal tvůrce, jehož film je prý o lásce ve své nejčistší podobě.

Komedie s rodinou tematikou jsou tradiční žánrovou linií televize Nova, jež je hlavním partnerem filmu. „Sledovat trampoty novopečeného otce Dominika je tragikomicky vtipné, aniž by se divácký zážitek zlomil do sledování parodie. Dominik zkrátka není vymyšlená postava, není trapně vyumělkovaný – je to normální chlap, stejně jako autor blogové předlohy,“ upřesnila manažerka vývoje obsahu TV Nova Lenka Szántó.

Deníček moderního fotra můžete sledovat na Voyo pod tímto odkazem

Foto: archiv Voyo

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!