Jiří Bartoška v milostném trojúhelníku. Teaser láká na novou komedii Zbožňovaný

Jiří Bartoška v milostném trojúhelníku. Teaser láká na novou komedii Zbožňovaný 

Na konci září zamíří do kin nová česká komedie Zbožňovaný. Hvězdně obsazený film režiséra Petra Kolečka se zabývá tématem dlouhodobé nevěry a jejích následků. V hlavních rolích se představí Jiří Bartoška, Zuzana Kronerová a Ivana Chýlková.

Uznávaný a všemi oblíbený pediatr Zdeněk (Jiří Bartoška) jde do důchodu. Celý život byl vyhlášeným lékařem nemocnice a nyní se těší na zasloužený odpočinek. Ještě víc se však těší jeho rodina – manželka Olga (Zuzana Kronerová), která se už nemůže dočkat až o něj bude pečovat.

Jenže Zdeněk není tak dokonalý, jak se zdá. Má jedno velké tajemství. Už téměř 40 let udržuje milenecký poměr s ortopedkou Danou (Ivana Chýlková). A Dana samozřejmě očekává, že na ni Zdeněk teď bude mít konečně víc času. Na Zdeňka tak čekají pěkně horké chvilky a rozhodně ne bezstarostná pohoda, kterou si plánoval...

Kromě ústředního milostného trojúhelníku se ve filmu objeví také Jiří Langmajer, Petra Hřebíčková, Štěpán Kozub, Taťjana Medvecká, Lukáš Melník, Kryštof Michal nebo Martina Czyžová.

"Jsem rád, že máme tak skvělé obsazení. Tihle herci pro mě byli inspirací, a tak se upravovalo ještě i na place," vysvětlil scenárista a režisér Petr Kolečko, který pro inspiraci tentokrát sáhl do své rodiny. "Ten příběh je inspirovaný mým dědou, a to při rozhodování, zda znovu režírovat, hrálo docela zásadní roli," dodal Kolečko.

Premiéra filmu Zbožňovaný je plánována na 23. září 2021. Film vznikl v produkci společnosti MOJOFilm s.r.o, producentů Pavla Páska a Igora Konyukova. Koproducentem je Česká televize, do kin snímek uvede distribuční společnost Bioscop.

Kdy a kde dávají film: Zbožňovaný

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Podobné filmy

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!