Druhá řada seriálového Zaklínače se dočkala první ukázky. Premiéra bude pro mnohé předčasným vánočním dárkem

Druhá řada seriálového Zaklínače se dočkala první ukázky. Premiéra bude pro mnohé předčasným vánočním dárkem 

Pokračování temné fantasy ságy o lovci monster naváže na osud zaklínače Geralta po téměř dvou letech. Všech osm epizod bude mít premiéru 17. prosince na Netflixu

 

Knižní fantasy série polského spisovatele Andrzeje Sapkowskiho se už více než 30 let těší stále narůstající popularitě. Ačkoliv si seriálová adaptace od Netflixu automaticky nemusela získat vřelé přijetí diváků i kritiků, bezesporu přivedla slavnou značku znovu do popředí mainstreamové produkce.

Poprvé se tento rok uskutečnila speciální online akce WitcherCon, na níž Netflix ve spolupráci s polským videoherním vývojářským studiem CD Projekt RED prezentoval chystané novinky ze světa Zaklínače. Došlo tedy nejen na představení očekáváné druhé série, ale i plánované užší propojení s videoherní adaptací ve formě bezplatných rozšíření s předměty upomínajících seriálovou podobu.

Druhá série Zaklínače následně dostala první plnohodnotný trailer, v němž se Geralt vydává se s Ciri na zaklínačskou pevnost Kaer Morhen a tentokráte uvozuje převážně na první část celé ságy – Krev elfů. V průběhu online akce proběhla také řada panelových diskusí s herci a tvůrci pořadu, z nichž stojí za zmínku zejména rozhovor s představitelem Geralta Henry Cavillem. Všechny diskuse a záznam streamu z události můžete nalézt na oficiální youtubovém kanálu The Witcher Netflix.

Na závěr celé akce jsme dočkali překvapivě také upoutávky na zcela nový animovaný snímek The Witcher: Nightmare of the Wolf, který bude sledovat Geraltova mentora zaklínače Vesemira. Premiéru si odbude již 23. srpna, kde jinde než na Netflixu.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!