Twenty One Pilots potvrzují svou účast na Colours of Ostrava 2022

Twenty One Pilots potvrzují svou účast na Colours of Ostrava 2022 

Festival Colours of Ostrava sice proběhne až za rok, ovšem již nyní se fanoušci mohou těšit na oblíbenou americkou kapelu Twenty One Pilots. Skupina Twenty One Pilots měla v areálu ostravských Dolních Vítkovic vystoupit loni i letos, vzhledem k pandemické situaci se festival přesunul až na rok 2022. Twenty One Pilots svou účast na festivalu nyní znovu potvrzují a svým fanouškům přivezou i novou desku.

První hvězda ostravského festivalu pro rok 2022 je potvrzena - přijede americká kapela Twenty One Pilots, která patří k největším jménům současné světové hudební scény. Miliardy přehrání písní na YouTube či Spotify, vyprodané největší koncertní haly, cena Grammy, nominace na Brit Awards... to vše patří k Twenty One Pilots, kteří příští rok přivezou do Ostravy nejen své pověstné strhující vystoupení, ale také novou desku Scaled And Icy. Ta vychází již 21. května a doprovází ji ve stejný den i speciální livestream koncert. Na album upozornily již dva úspěšné singly, Choker a Shy Away, který kapela zahraje 23. května při předání cen Billboard Music Awards. 

"Potvrzení Twenty One Pilots na příští rok pro nás představuje první a důležitý krok ke splnění slibu, který jsme při přesunu letošního ročníku dali držitelům vstupenek - domluvit tytéž hlavní hvězdy. A jako malý bonus získají naši návštěvníci to, že dvojice přijede s novou deskou, která právě vychází. Jména dalších potvrzených kapel budou brzy následovat," uvádí ředitelka festivalu Zlata Holušová. 

Skupinu Twenty One Pilots tvoří zpěvák a multinstrumentalista Tyler Joseph a bubeník Josh Dun. Pojmenovali se po tragickém příběhu z dramatu Arthura Millera All My Sons, kdy lidskou vinou zahynulo jednadvacet pilotů. Twenty One Pilots originálně kombinují elektropop, reggae, hip hop, drum & bass, punk i hymnické klavírní balady

19. ročník festivalu Colours of Ostrava proběhne od 13. do 16. července 2022 v unikátní industriální oblasti ostravských Dolních Vítkovic. Vedle zahraničních i domácích kapel nabídne tradičně na mnoha pódiích bohatý doprovodný program - mezinárodní fórum Meltingpot, divadla, workshopy, filmy či výtvarné instalace.

Vstupenky jsou již v prodeji, zároveň zůstávají v platnosti vstupenky zakoupené na Colours of Ostrava 2020 a 2021. V současné době mohou fanoušci na sociálních sítích sledovat Colours TV s koncerty z minulých ročníků festivalu a další materiály z archivu. Fórum Meltingpot přináší podcasty a online rozhovory s různými osobnostmi.

Foto: Colours of Ostrava

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Areál Dolní Vítkovice nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!