Nicole Kidman a Melissa McCarthy na podivném wellness. Minisérie Úplně cizí lidé má trailer

Nicole Kidman a Melissa McCarthy na podivném wellness. Minisérie Úplně cizí lidé má trailer 

Spolutvůrce seriálu Sedmilhářky David E. Kelley připravil další televizní počin podle románu Liane Moriarty. Minisérie Úplně cizí lidé vychází ze stejnojmenné předlohy o devíti vyčerpaných zaměstnancích na lázeňském pobytu s nevšedními léčebnými postupy.

Unavení obyvatelé velkoměst si v minisérii Úplně cizí lidé na desetidenní kúře mají řádně odpočinout od svých náročných životů pod vedením Mashy v podání Nicole Kidman. Vychvalované středisko ale skýtá docela jiné metody, než jaké očekávají jeho návštěvníci z nadšených recenzí.

V dalších úlohách se objeví hvězda seriálu Gilmorova děvčata Melissa McCarthy, Michael Shannon, Regina Hall, Luke Evans nebo Manny Jacinto.

Režie se ujal Jonathan Levine, oceněný na festivalu Sundance za komediální drama Bláznovství. Vedle Davida E. Kelleyho, jenž stojí i za loňskou minisérií Mělas to vědět, se o scénář postarají také John-Henry Butterworth (Le Mans´66) a Samantha Strauss.

Natáčení se odehrálo v Austrálii během pandemie za přísných hygienických podmínek. Premiéry by se měl titul podle serveru Variety dočkat ještě letos na streamovací platformě Hulu.  

Foto: YouTube/Hulu

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!