SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky do pražského Centra současného umění DOX

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky do pražského Centra současného umění DOX 

Někdejší industriální prostor přeměněný na výstavní prostory, multifunkční sál, vzducholoď Gulliver, designový obchod, kavárnu i knihkupectví – to je Centrum současného umění DOX v pražských Holešovicích. Zúčastněte se naší soutěže a přijďte na návštěvu!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Dvanáct let skýtají Holešovice největší českou nezávislou instituci zaměřenou na současné umění. V programu Centra současného umění DOX se protínají výstavy vizuálního umění, literární akce, nevšední divadelní a taneční představení, koncerty, projekce filmů, workshopy, vzdělávací programy i diskuze s odborníky na aktuální společenská témata. Svůj název instituce získala odvozením z řeckého výrazu doxa, který se dá přeložit jako chápání věcí či názor.

Aktuálně v DOXu můžete zhlédnout unikátní projekt soustředící se na dnešní stav papuánských kmenů autorské dvojice Barbora Šlapetová a Lukáš Rittstein s titulem Ultrasupernatural, přehlídku futuristických vizí měst očima studentů Fakulty architektury ČVUT s názvem Galegion: Utopické město nebo výběr hyperrealistických obrazů normalizační Prahy malířky Ivany Lomové pojmenovaný Ve městě. Od 21. srpna bude znovu otevřena expozice #DATAMAZE: Začarovaný kruh, která návštěvníky seznamuje s různými aspekty digitálních technologií.

Chcete vyhrát vstupenky do Centra současného umění DOX? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 5x2 lístky.

Soutěžní otázka:

Ve které pražské čtvrti žije malířka Ivana Lomová?

A) Střešovice

B) Vysočany

C) Spořilov

Nápovědu naleznete zde. Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme ve středu 2. září. Přejeme hodně štěstí!

 


Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Jan Slavík, DOX

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!