SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Ozzákův Husťan Fest, který nabídne rock, pivo a kvíz

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Ozzákův Husťan Fest, který nabídne rock, pivo a kvíz 

Ozzákův Husťan Fest 2024 je rockový festival, který se letos koná 29. června na Ranči v Jestřebicích ve Středních Čechách. Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

Ozzákův Husťan Fest 2024 bude moderovat Jakub Žáček, který návštěvníky provede pódiem plných kapel jako Pendlživého JukeBoxu Radima FlenderaOzzy Revival a Krakatice.

Festival kromě hudby nabídne také různé atrakce. V nabídce nebude chybět fotokoutek s legendárním křeslem, možnost natočit si reklamu s Ozzákem, pivní soutěže, pivní kvíz a pokus o světový rekord – Husťan poteče proudem! Vyjma piva může příchozí potěšit víno z Vinista a Rancherské speciality.

Tentokrát vylosujeme pět výherců. Každý z nich od nás obdrží dvě vstupenky na tuto letní zábavu protkanou pivem a rockem.

Soutěžní otázka zní:

Který herec ztvárňuje postavu Ozzáka?

a) Tomáš Matonoha

b) Martin Dejdar

c) Matouš Ruml

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište OZZÁK). Výherce vyhlásíme v úterý 3. května. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Ozzákův Husťan Fest

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!