SOUTĚŽ: Julie a Winston poprvé v tomto roce v Divadle Kámen

SOUTĚŽ: Julie a Winston poprvé v tomto roce v Divadle Kámen 

V Divadle Kámen se od listopadu 2023 inscenuje hra 2024: Julie a Winston, vycházející z legendárního dystopického příběhu 1984. Zasoutěžte si s námi o volné vstupenky na "premiéru" tohoto představení v tomto roce!

Julie a Winston prožili v roce 1984 půlroční milostnou romanci, která pro ně, jak známo, skončila poněkud nepříznivě. Když se znovu setkají v roce 2024, už jim trochu otrnulo a chtěli by své životy zakončit znovuzrozenou láskou. Režiséra a představitele hlavní role Petra Odo Macháčka budou na komorní scéně doplňovat herečky Lucie Zachovalová a Lenka Chadimová. Inscenace 2024: Julie a Winston může mimo jiné upoutat diváky svojí vizuální stránkou, jež pojal scénograf Petr Oskar Vaněk úplně jinak, než by člověk u orwellovských motivů očekával.

Nyní soutěžíme o 2 x dvě vstupenky na představení 2024: Julie a Winston v termínu 11. dubna. Pokud si chcete vychutnat v Divadle Kámen tento zamilovaný návrat, stačí odpovědět na soutěžní otázku. 

Soutěžní otázka:

Ve kterém roce se narodil autor románu 1984, George Orwell?

a) 1903 let

b) 1904 let

c) 1905 let

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište JULIE A WINSTON). Výherce vyhlásíme 9. dubna. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Divadlo Kámen

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Kámen nabízí i další akce

Místo konání: Divadlo Kámen

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!