Anna K. zve na předvánoční akustické turné. Doprovodí ji kapela i dětské sbory

Anna K. zve na předvánoční akustické turné. Doprovodí ji kapela i dětské sbory  

Zpěvačka Anna K. je po dvouletém boji s nemocí znovu v plné síle a návštěvníky zve na předvánoční akustické turné. Na něm vystoupí spolu s dětskými sbory

Na konci září představila Anna K. svým fanouškům nový live videoklip k písni Pyramida boha slunce, kterou považuje za nejsilnější skladbu z aktuální desky Světlo. Spolupracovala na ní s Tomášem Varteckým a Janem P. Muchowem. Ve videoklipu se zpěvačka ohlíží za letní sezónou, během níž odehrála více než 50 koncertů.

Na odpočinek po náročném boji s rakovinou tak není ani pomyšlení. „Je třeba být neustále v pohybu, kdybych se zastavila, tak umřu,“ vysvětluje zpěvačka, „musím prostě pořád makat, aby hlava neměla čas přemýšlet o temnotách. Ale hlavně svou práci miluju, uzdravuje mě a posiluje můj kontakt s fanoušky. Myslím, že bez sebe zkrátka nemůžeme být.“

Že v žádném případě nelže vyrazí zpěvačka předvést na akustické předvánoční turné, které startuje 1. listopadu v Holešově. V následujících dnech se pak Anna K. podívá také do Ostravy, Českých Budějovic, Hradce Králové, Třebíče a Prahy. Návštěvníci koncertů se mohou těšit jak na nové písně z posledního alba, tak na její největší hity.

„Naše loňské akustické turné mělo takový úspěch, že jsme se rozhodli zopakovat ho i letos,“ těší se zpěvačka, „mám velkou radost, že je o něj takový zájem. Některá místa jsou už teď vyprodána, museli jsme přidat další koncerty. Celý program bude hodně o světle a světlých okamžicích s naší hudbou, a krásné energii, kterou by měl předvánoční čas mít.“ Během koncertu vystoupí nejen Anna K. se svou šestičlennou kapelou, ale rovněž dětský pěvecký sbor. „Dětská energie atmosféru koncertu nádherně rozzáří, moc se na to těším,“ dodává.

AKUSTICKY 2019:                                                                 

Foto: Goran Tačevski

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!