Anna K. Akusticky 2019 - Valašské Klobouky

Anna K. Akusticky 2019 - Valašské Klobouky

Adresa:

Valašské Klobouky, Masarykovo náměstí 942

Termín: 16.12.2019
Vstupné:

490 Kč

16prosinec pondělí 19:00

Žánr: koncertypop sbor


Fanoušky oblíbená a hudebními kritiky oceňovaná zpěvačka Anna K. vyráží na své akus-tické předvánoční turné. Se svou kapelou představí své největší hity, ale i nejnovější písně z jejího úspěšného alba Světlo v akustických aranžích.

Na každé zastávce rozšíří navíc její šestičlennou kapelu i dětský pěvecký sbor. „Na větši-ně koncertů mne doprovodí Dětské Sborové Studio Ostrava Jih nebo Kühnův dětský sbor, se kterými jsem již v minulosti vystupovala. V některých městech oslovíme i místní pěvec-ké sbory a základní umělecké školy. Dětská energie atmosféru koncertu nádherně rozzáří, moc se na to těším!“ říká zpěvačka.

Aby byl koncertní program co nejrozmanitější, nechala zpěvačka polovinu písní přearan-žovat americkým producentem Stevem Walshem. Ten má s podobnou prací velké zkuše-nosti. Například v minulosti už podobným způsobem upravil největší hity anglické kapely Erasure pro jejich akustické album Union Street a následné turné. Druhou polovinu repertoáru nakonec předělala Anna K. na zkouškách společně se svou koncertní kapelou.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Anna K. Akusticky 2019 -...

Zámek WichterleSlavičín (11 km)

Wellness & SPA Hotel Augustiniánský DůmLuhačovice (17.6 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (17.8 km)