Horor beze slov Tiché místo bude mít své pokračování. Natáčení právě odstartovalo

Horor beze slov Tiché místo bude mít své pokračování. Natáčení právě odstartovalo  

Úspěšný mysteriózní horor Tiché místo (A Quiet Place) se dočká svého pokračování. Dohady definitivně potvrdil režisér John Krasinski, jenž umístil na svůj účet na Twitteru fotografii první klapky.

John Krasinski natočil Tiché místo s poměrně nízkým rozpočtem 17 milionů dolarů. U filmových fanoušků zaznamenal ale obrovský úspěch. Devětatřicetiletý Američan snímek nejen režíroval, ale rovněž ztvárnil spolu se svou manželkou Emily Blunt dvojici hlavních postav.

Krasinského originální debut vsadil na ticho, které prostupuje celým příběhem vyprávějícím o životě jedné rodiny na Zemi, kterou začali ovládat Oni, slepé bytosti s mimořádně vyvinutým sluchem. Každý hlasitější zvuk tak může znamenat jistou smrt.

V závěru naší recenze na Tiché místo jsme napsali následující: "Tiché místo potvrzuje, že v jednoduchosti opravdu třímá síla své otěže. Divák dostane to, na co do kina přišel. Trochu strachu, kupu napětí a onu dětinskou touhu po záběrech toho, co by se odehrálo po finální scéně celého filmu." Nyní je více než pravděpodobné, že se tato touha naplní.

 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!