Elvise si ve filmu zahraje herec a model Austin Butler

Elvise si ve filmu zahraje herec a model Austin Butler 

Režisér chystaného filmu o Elvisovi Presleym našel pro projekt hlavního herce. Krále rock’n’rollu zobrazí ve snímku Baze Luhrmanna sedmadvacetiletý Austin Butler.

Americký herec a model Austin Butler, který má za sebou role v seriálech Záměna či Změna je život, bude hrát Elvise Presleyho v chystaném životopisném filmu o králi rock’n’rollu. Zvítězil tak nad ostatními zájemci, herci Anselem Elgortem, Harrym Stylesem a Milesem Tellerem. Režisér chystaného snímku Baz Luhrmann to oznámil na sociálních sítích s obrázkem, který srovnává tváře hvězdy 50. let a jeho nového představitele.

Filmový projekt pod producentskou značkou Warner Bros. by se měl zaměřovat na Presleyho zářný vzestup v hudebním showbyznysu i na jeho následný vrchol. Hlavní pozornost bude upřena na Elvisův vztah s Tomem Parkerem, manažerem, který spravoval nejen Elvisovu kariéru, ale i život. Ve filmu by měl tuto zajímavou postavu hrát Tom Hanks.

Produkční společnost slibuje, že snímek bude znázorňovat příběh od počátků Presleyho kariéry až po jeho hvězdnou slávu na pozadí kulturního vývoje ve Spojených státech v 50. a 60. letech 20. století. Jak se film s nově oznámenou tváří v hlavní roli podaří, se teprve ukáže.

Zdroj a foto: 9GAG, The Guardian

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Režie:

Hrají:

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!