Vzestup Skywalkera. Deváté Star Wars mají název a vypustily první obrázky

Vzestup Skywalkera. Deváté Star Wars mají název a vypustily první obrázky 

Epizoda IX vesmírné ságy už v prosinci vtrhne do kin po celém světě. Studio Disney na panelu akce Star Wars Celebration představilo fanouškům název a ukázalo první trailer plný překvapení.

V úvodní upoutávce, takzvaném teaseru, znovu potkáváme Rey a ostatní hrdiny. Hlas Luka Skywalkera slyšíme pravděpodobně jen ze záhrobí, dočkáme se Leiy i očekávaného Landa, který se objevuje poprvé od Návratu Jediho. Režisér J. J. Abrams však na Star Wars Celebration nešetřil ani překvapením.

Dojemné momenty s herečkou Carrie Fisher střídala tradiční vesmírná akce podkreslená úžasnou hudbou Johna Williamse. Daisy Ridley předvedla akrobacii a Adam Driver svou honbu za pomstou. Největší pozdvižení však zřejmě přinesl závěr ukázky. Skupina přichází k troskám čehosi, co vypadá jako vesmírná stanice (Hvězda smrti?) a následně se za ďábelského smíchu představuje název The Rise of Skywalker. Kdo stál za zlověstným zvukem? Odpověď mohou diváci hádat, ale malou nápovědu dostali všichni, kdo panel v Chicagu navštívili nebo ho sledovali online.

Na scéně se totiž objevil představitel imperátora Palpatina alias Darth Sidiouse Ian McDiarmid. Ten sice svým ikonickým hlasem nakázal technikům, aby teaser pustili znovu, ale dostatečně poodkryl, na koho se mohou miliony fanoušků Star Wars těšit na konci roku. Podívejte se sami na první obrázky z The Rise of Skywalker a napište nám své dojmy na sociálních sítích.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Vzestup Skywalkera. Deváté Star Wars mají název a vypustily první obrázky
 

Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!