Za filmem ve stínu palem. Hrajte o deset pobytů na festivalu ve francouzském Cannes

Za filmem ve stínu palem. Hrajte o deset pobytů na festivalu ve francouzském Cannes 

Program Kreativní Evropa letos vyhlásil další celoevropskou soutěž o vstupenky na jeden z nejslavnějších filmových festivalů v Evropě. Chcete se podívat do slunné Francie?

Ve hře s názvem #euFilmContest si filmoví nadšenci otestují své znalosti současného evropského filmu. Ti nejšťastnější a nejvíc znalí budou odměněni pohádkovým zájezdem na Mezinárodní filmový festival v Cannes v květnu letošního roku.

Loni se soutěže zúčastnilo téměř 11 a půl tisíce milovníků filmů. Skoro 3 tisíce z nich pak dosáhly plného počtu bodů. Jeden z vylosovaných deseti reprezentoval barvy České republiky. "Jsem velký fanoušek filmů, často chodím do kina a rád jezdím také na filmové festivaly," prozradil o sobě freelencer v oblasti marketingu a vítěz #euFilmContest Vojtěch. Nyní můžete následovat jeho příkladu i vy.

Účastníci hry budou do 19. března odpovídat na 18 otázek týkajících se filmů podpořených programem Kreativní Evropa MEDIA. Za každou správnou odpověď získají jeden bod, bod navíc pak mohou získat také za sledování facebookové nebo twitterové stránky programu Kreativní Evropa MEDIA.

Program Evropské unie na podporu evropského audiovizuálního průmyslu existuje od roku 1991. Každý rok podpoří kolem 2 000 projektů, včetně filmů, TV seriálů, videoher, vzdělávacích programů, kin a mnoha dalších. V České republice to byly například filmy Na střeše, Nabarvené ptáče, Skleněný pokoj a další.

Pravidla a soutěžní otázky jsou k dispozici na: www.wealllovestories.eu/filmcontest.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!