Jason Derulo zve na pražský koncert. Spolu s ním dorazí i duo Marcus & Martinus

Jason Derulo zve na pražský koncert. Spolu s ním dorazí i duo Marcus & Martinus 

Již v říjnu zavítá do Prahy fenomenální zpěvák, skladatel, tanečník a choreograf Jason Derulo, aby potěšil i české fanoušky v rámci své 2SIDES WORLD TOUR. Spolu s ním dorazí do metropole i alternativní kapela LZ7 z Manchesteru a norská dvojčata Marcus & Martinus.

„Zdravím všechny v České republice, přivezu Vám ty nejlepší hudebníky i tanečníky, bude to fantastická bláznivá show, kde si všichni spolu zazpíváme, zařádíme i zatancujeme, moc se na vás všechny těší,“ láká na pražský koncert americký hudebník Jason Derulo, který si pro návštěvníky připravil speciální na zakázku vyrobené pódium, na němž nebudou chybět obří projekce, světelné efekty a kvalitní zvuková aparatura. Jeho součástí bude i více než 10 metrů dlouhé molo, tudíž budou mít hudebníka na dosah všichni ti, kteří si koupí lístky na stání.

Jason Derulo je autorem hymny letošního Mistrovství světa ve fotbalu Colors, kterou si měl spolu s Robbie Williamsem zazpívat při jeho slavnostním zahájením na stadionu Lužniky v Moskvě. Kvůli chybě v práci organizátorů se však nestihl na místo včas dostat. To ale není vše, čím se může známý hudebník za poslední dobu pochlubit. Nedávno vydal hit Goodbye, který nazpíval spolu s Davidem Guettou, Nicki Minaj a Willy Williamem. Jedná se o cover úspěšné skladby Time To Say Goodbye, jíž proslavili Andrea Bocelli a Sarah Brightman.

S sebou si na turné Derulo přizval norské duo Marcus&Martinus, které je českým fanouškům dobře známé. V březnu se mu podařilo vyprodat koncert ve Foru Karlín za pouhé 3 týdny. „S kluky se známe nějaký čas. Přál jsem si mít hosty, kteří umí udělat skutečnou show a přivést publikum do varu,“ zdůvodnil svůj výběr.  „Jason je jedním z našich největších idolů. Úžasný umělec i skvělý muž. Jsme rádi, že ho můžeme nazývat svým přítelem. Připojit se k němu na jeho fantastické tour je skutečně splněný sen pro nás oba,“ říká Marcus. „jsme také šťastní, že znovu budeme cestovat po Evropě a potkávat naše báječné fanoušky.“ A Martinus dodává: „Jason je naším vzorem. Je opravdu talentovaný a tvrdě na sobě pracuje.“

Koncert se uskuteční 25. října v Tipsport aréně. Poslední vstupenky jsou stále k dostání v internetovém předprodeji na oficiálních webových stránkách akce. Zájemci je seženou v cenovém rozpětí od 390 do 1 790 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Sportovní hala Fortuna nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Sportovní hala Fortuna

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!