Do Prahy míří hvězdní Starset, vystoupí v rámci série RFP concerts

Do Prahy míří hvězdní Starset, vystoupí v rámci série RFP concerts  

Pořádnou dávku muziky přinese na podzim série RFP concerts. Koncertní maraton odstartují dobře známí Three Days Grace, kteří do Prahy přivezou svou novou desku Outsider. Pořádně divoká a tvrdá párty s Attila a Eskimo Callboy vypukne 5. listopadu v Lucerna Music Baru a rozhodně nenechá nikoho vydechnout. Nespoutané kapely slibují na večer i dalšího hosta. Svůj premiérový koncert v Praze odehraje ve Futuru 13. listopadu kapela Idles. Ještě než podzimní koncertní šňůru uzavře nově oznámená kapela Starset, 17. listopadu vystoupí se svou show Zeal & Ardor, kteří neuvěřitelnou symbiózou spojují ve své tvorbě black metal s gospelem.

Nejnovější oznámenou kapelou jsou hvězdní Starset, kteří v české premiéře svým „Cinematic Rockem“ okouzlí 19. listopadu Rock Café. Sci-fi příběh, filmový zvuk a fanbáze, která generuje obrovská čísla streamingových služeb. Vše začalo 1. ledna 2013, kdy bylo přijaté poselství z vysílání ze souhvězdí Ophiuchus z roku 2047, které předpovídalo konec lidstva a obsahovalo znalosti, které umožnily vyhnout se tomuto osudu. Zpráva byla doručena Dr. Astonovi Wisemu, vedoucímu tajemné společnosti Starset Society, která zahájila řetězovou reakci násilí a obsedantní tajemství, které vyústilo v tvorbu čtyřčlenné art-metalové kapely, která má za úkol předat tuto zprávu masám. Tato skupina byla nazývána Starset. Kapela je ovlivněna interprety, kterými jsou Hans Zimmer, Breaking Benjamin, Sigur Rós, Nine Inch Nails nebo Linkin Park.

V roce 2017 navázala kapela na svoje předchozí úspěchy deskou „Vessels“, která na Billboard 200 debutovala na 11. místě a singlem „Monster“, který se dlouho držel na 2. místě v žebříčku Billboard Mainstream Rock Songs. V srpnu stejného roku překročil celkový počet zhlédnutí videí s hudbou Starset přes 1 miliardu na YouTube.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Rock Café nabízí i další akce

Místo konání: Rock Café

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!