Do České republiky se vrátí Twenty One Pilots. Tentokrát zaútočí na pražskou O2 arenu

Do České republiky se vrátí Twenty One Pilots. Tentokrát zaútočí na pražskou O2 arenu  

Když americké hvězdné duo Twenty One Pilots vystupovalo naposledy v české metropoli, podařilo se mu vyprodat holešovskou Tipsport Arenu. Nyní se vrací, aby posunulo laťku ještě o něco více. Příští rok se pokusí zaplnit vysočanskou O2 arenu.

Tyler Joseph a Josh Dun mají na svém kontě cenu Grammy i čtyři studiová alba. Poslední nese název Blurryface a vyšlo v roce 2015. Právě tato nahrávka znamenala pro kapelu Twenty One Pilots obrovský průlom v kariéře. Slavný hit Stressed Out, který z ní udělal doslova přes noc světovou hvězdu, má na YouTube již přes 1,3 miliardy zhlédnutí. 

Právě za skladbu Stressed Out získali Twenty One Pilots i cenu Grammy. Byla totiž vyhlášena jako nejlepší popový skupinový výkon. Kapele se tak podařilo porazit třeba Rihannu s Drakem, Siu se Seanem Paulem, Lukase Grahama i The Chainsmokers. Pozornost si však vysloužili především svým neobvyklým outfitem. Populární duo si totiž cenu z rukou Nicka Jonase převzalo jen v trenýrkách! “Prostě to ukazuje, že může každý a všude udělat cokoliv,” vyjádřil se tehdy k situaci Tyler Joseph. 

Nyní připravuje skupina zbrusu novou desku, kterou by chtěla na úspěch Blurryface navázat. Jestli se jí to povede, se dozví fanoušci již 5. října, kdy album vychází. Spolu s novými songy pak vyrazí Twenty One Pilots na světové The Bandito Tour, během něhož se zastaví také v Praze, kam se vrátí již po třetí. Tentokrát se pokusí vyprodat rovnou O2 arenu. Koncert se uskuteční 16. února 2019. Vstupenky jsou k dostání v běžných internetových předprodejích.  

Podívejte se na naší recenzi z posledního koncertu Twenty One Pilots v Praze.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!