Galaktický pašerák přichází s novým trailerem. První diváci uvidí Sola na festivalu v Cannes

Galaktický pašerák přichází s novým trailerem. První diváci uvidí Sola na festivalu v Cannes 

Druhý Star Wars film mimo hlavní trilogii míří do cílové rovinky. Původ legendárního pilota Millenium Falconu čeká diváky v České republice už 24. května. Světovou premiéru si ale odbyde už o týden dříve na filmovém festivalu ve francouzském Cannes.

Přehlídka filmů na riviéře nabídla snímek z předaleké galaxie naposledy v roce 2005. Tehdy festivaloví návštěvníci viděli vrchol takzvané nové trilogie s podtitulem Pomsta Sithů. Solo: Star Wars Story je narozdíl od filmu, který mapoval pád Jediů a zrod Impéria, v jiné pozici. Rogue One jako první spin-off bodoval u diváků i v pokladnách a i přes velká očekávání mají Han s Chewbaccou a dalšími pohodlnou pozici. Netíží ji Hayden Christensen, Jar Jar Binks ani kritika spojená s novou trilogií. Nepřichází také do kin jako pokusný králík a má slušné obsazení.

Pozvánku do pašeráckého příběhu přijali Woody Harrelson, khaleesi Westerosu Emilia Clarke, Donald Glover, Paul Bettany a v neposlední řadě také talentovaný Alden Ehrenheich, na kterém celý příběh stojí. Není lehké procházet se před kamerou v botách Harrisona Forda. Fanoušci Star Wars ví, jak proslulý charakter skončil. Jaké ale byly jeho začátky a kým byl než vyhrál slavnou loď, potkal věrného chlupatého přítele a později i Luka a Leiu?

Na to a mnohé další láká druhý plnohodnotný trailer, vydaný zhruba měsíc před světovou premiérou. Hana vidíme jako týmového hráče ve slušné akci. Nechybí mentor Tobias Beckett, svůdná Qi'Ra nebo další starý známý z Oblačného města Lando Carlissien. Scény podmalované aranží hudebního tématu Johna Williamse oživují průlety Millenium Falconu a nakrátko spatříme i hernu, ve které Han zřejmě zmíněný vesmírný koráb vyhrál. Zároveň však přichází varování. Zrada číhá na každém rohu. Níže si prohlédněte, co nás v májových Star Wars čeká...

Budoucí majitel Millenium Falconu Han Solo (Alden Ehrenreich) je výborným pilotem. Na své pašerácké cestě galaxií potkává svého budoucího parťáka Chewbaccu (Joonas Suotamo), a také nechvalně známého hazardního hráče Landa Carlissiana (Donald Glover). V nebezpečné hře mezi střelami z blasteru a mocí Impéria se jeden z největších padouchů v historii mezihvězdného obchodu stává legendou.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!