Skupina Slza se svou Holomráz tour ovládla pražský Karlín

Skupina Slza se svou Holomráz tour ovládla pražský Karlín70%

Po úspěšných koncertech v Brně, Zlíně a Ostravě zavítala kapela Slza i do pražského Fora Karlín. Po necelých čtyřech letech, kdy kapela působí na české hudební scéně, se jim tak splnil sen v podobě vyprodaného sálu. Mezi publikem nechyběli teenageři, děti i starší generace.

Fanouškovská základna dua ve složení Petr Lexa a Lukáš Bundil je opravdu veliká a rozmanitá. 

Během osmdesátiminutové show zazněly všechny nejznámější hity jako Lhůta záruční, Celibát nebo Katarze. Nechyběl ani hudební host, kterým byla krásná a oblíbená slovenská zpěvačka Celeste Buckingham, kterou posluchači znají ze soutěže SuperStar. Po jejím velkém hitu Run Run Run následoval novinkový duet s Petrem Lexou Na srdci, ke kterému kapela nedávno natočila videoklip. 

Dalším oživením pro diváky byl společný duet s náhodně vybranou fanynkou, se kterou si Petr Lexa zazpíval hit Celibát. Zapojilo se i celé publikum, čímž vznikla ta správná atmosféra v sále. Povedeným gestem byla také možnost vyfotit si selfie na mobilní telefon kapely, která slíbila umístění fotografií na svých oficiálních webových stránkách (skupinaslza.cz)

Třešinkou na dortu bylo ocenění od vydavatele Universal Music v podobě platinové desky za album Holomráz. Tento hit nesměl na samotný závěr samozřejmě chybět. Kapelu čekají v rámci Holomráz tour ještě dvě zastávky, a to v Českých Budějovicích a Plzni, takže pokud patříte mezi jejich příznivce, určitě si koncert nenechte ujít!

Názor informuji.cz: 70%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!