Oldies festival představuje první interprety. Dorazí Pharao a Real McCoy

Oldies festival představuje první interprety. Dorazí Pharao a Real McCoy  

Ani příští rok nebude chybět v nabídce festivalů ostravský Oldies festival. Jeho čtvrtý ročník se uskuteční 16. června v Dolní oblasti Vítkovic, tedy ve výjimečném industriálním prostředí, kde se každoročně konají i slavné Colours of Ostrava.

Organizátoři Oldies festivalu se rozhodli přidat na rozdíl od loňského ročníku ještě jednoho dalšího interpreta. Návštěvníci se tak mohou těšit hned na sedm hudebních skupin, které zažívaly své hvězdné období v 90. letech minulého století. Známá je již první čtveřice vystupujících. Na koho se tedy mohou fanoušci těšit? 

Do moravskoslezské metropole dorazí eurodance formace Pharao, které na sebe upozornilo hned svým debutovým singlem I Show You Secret. Ten okupoval hitparády po celé Evropě. Mezi jejich další hity patří i píseň There Is A Star. Vystoupí ale také německá formace Real McCoy i se svými slavnými singly Another Night a Run Away. Chybět nebude ani zlatý chlapec a provokatér Sin with Sebastian, ani německá kapela Masterboy

První vlna vstupenek na Oldies festival byla vyprodána v rekordním čase. Od konce listopadu je tak cena jednoho lístku 450 korun. Od prosince je k dispozici speciální vánoční akce, kdy dostanou zájemci ke třem zakoupeným vstupenkám jednu zdarma. 

Během minulých let navštívilo festival kolem 10 tisíc návštěvníků. Oldies festival se tak řadí vedle Colours a Beats for Love k největším festivalům v Ostravě. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Areál Dolní Vítkovice nabízí i další akce

Místo konání: Areál Dolní Vítkovice

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!