Jan Pachl točí film podle knihy Marie Poledňákové. Zahraje si v něm Lukáš Vaculík i Hynek Čermák

Jan Pachl točí film podle knihy Marie Poledňákové. Zahraje si v něm Lukáš Vaculík i Hynek Čermák 

Knihu Marie Poledňákové s názvem Ten, kdo tě miloval se rozhodl zfilmovat Jan Pachl, režisér filmů Gangster Ka nebo seriálů Rapl a Cirkus Bukowsky. V hlavních rolích se objeví Lukáš Vaculík, Eva Holubová, Hynek Čermák nebo Soňa Norisová.

První klapka komediálně laděného příběhu s detektivní zápletkou padne ve čtvrtek 23. listopadu. Natáčet se bude v Praze, Černošicích, Karlových Varech, Chebu, Božím Daru a v Brandýse nad Labem.

Přípravy na natáčení filmu podle stejnojmenné knižní předlohy Marie Poledňákové vrcholily předposlední říjnový víkend konkurzem na obsazení dětských rolí. Vybírat z tolika dětí nebylo podle producenta Adama Dvořáka jednoduché.

Zájem o role byl obrovský. Musím přiznat, že vybírat ze sedmi stovek bylo dost náročné. Protože ale začínáme natáčet už na konci listopadu, museli jsme stihnout projít všechny přihlášené během dvou týdnů. Dnes už je jasné, že Soňu Norisovou budou mít za filmovou maminku Kryštof Racek (10letý Kuba) a Viktor Antonio (7letý Daniel),“ uvedl Dvořák.

Foto: Producent filmu Adam Dvořák. Zdroj: Julie Vrábelová

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!