Festival Rock iN Roll opět láká na pohodu na pláži. Dorazí David Koller i Vladimír Mišík

Festival Rock iN Roll opět láká na pohodu na pláži. Dorazí David Koller i Vladimír Mišík  

I letos se mohou obyvatelé či návštěvníci Karlovarského kraje těšit na plážový hudební festival Rock iN Roll, který proběhne poslední červencovou sobotu. Fanoušky láká na Davida Kollera, Vladimíra Mišíka i Davida Krause.

Festival Rock iN Roll láká každoročně návštěvníky nejen na bohatý hudební program. "Jedinečnost festivalu spočívá hlavně v překrásné kulise písčité pláže novorolského koupaliště,” vysvětluje ředitel festivalu Jiří Švec, "lidé si u nás mohou nejen poslechnout to nejlepší z české hudební scény, ale také si s přáteli užít léta se vším všudy.” Organizátoři připravují plážové bary, vodní atrakce i bohatý výběr občerstvení. 

O hudební stránku akce se tentokrát postará zpěvák David Koller, dorazí i Vladimír Mišík se skupinou Etc a chybět nebude ani David Kraus či Xavier Baumaxa. Vystoupí také kapela Jablkoň. Ti nejmenší návštěvníci se mohou těšit na dopolední dětský program. Připravena pro ně bude pohádka Sněhurka a sedm trpaslíků v podání Pouličního divadla Viktora Braunreitera a zahraje dětská kapela.  

Vstupenky na festival, který se uskuteční v sobotu 29. července v Nové Roli v Karlovarském kraji, jsou k zakoupení v předprodeji za 350 korun. Na místě si pak návštěvníci zaplatí 490 korun. Vstup na dopolední program pro děti je ale zcela zdarma. Minulý rok na Rock iN Roll dorazilo 2 500 návštěvníků, překoná letos rekord?

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!