Rock iN Roll 2017

Rock iN Roll 2017

Adresa:

Nová Role

Termín: 29.7.2017
Vstupné:

322 – 466

29červenec sobota 10:00

Žánr: festivaly

Umělci: David KollerDavid Kraus


Plážový hudební festival Rock iN Roll 2017 proběhne tradičně poslední červencovou sobotu, tedy 29. 7. 2017, v Nové Roli u Karlových Varů. Letošním headlinerem je David Koller a v programu jej doplní neméně známá jména: Vladimír Mišík s kapelou Etc…, David Kraus, Xavier Baumaxa nebo skupina Jablkoň. Celkem se návštěvníci mohou těšit na devět kapel i zajímavý program pro děti.

Pozadu nezůstane ani dopolední program pro děti. Ty se mohou i s rodiči zdarma přijít podívat na pohádku Sněhurka a sedm trpaslíků v podání Pouličního divadla Viktora Braunreitera, koncert dětské kapely nebo si zahrát celou řadu originálních her.

Vstupenky na festival Rock iN Roll jsou v předprodeji za 350 Kč, vstupné na místě bude 490 Kč. Vstup na dopolední dětský program je zdarma.

David Koller patří k významným muzikantům střední generace českého bigbítu. Autor mnoha dnes již klasických hitů se nejvíce proslavil jako lídr rockové skupiny Lucie, kde působil v letech 1987 až 2005. Účinkoval i v dalších...
David Kraus je synem herečky a výtvarnice Jany Krausové a moderátora a herce Jana Krause. Se svou kapelou vystupuje mj. v otcově pořadu Uvolněte se, prosím.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Karlovarský kraj Akce v obci Nová Role

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Rock iN Roll 2017

Revelton SuitesKarlovy Vary (7.5 km)

SPA Hotel ČajkovskijKarlovy Vary (8.2 km)

Star HotelKarlovy Vary (8.3 km)