TIP: Na co si zajít v dubnu do kina?

TIP: Na co si zajít v dubnu do kina? 

V měsíci dubnu se do kin opět se svými přáteli a rychlými auty vrátí Dominic Toretto, který se představí v dalším díle akční série Rychle a zběsile. Těšit se můžeme také na novou českou komedii Špunti na vodě, ve které se dozvíme, jak to dopadne, když se tři tátové rozhodnou se svými sedmi dětmi sjet řeku Sázavu.

Loupež ve velkém stylu

Co se stane, když tři držitelé Oscara vyloupí banku? To se dozvíte v nové americké komedii Loupež ve velkém stylu, ve které se v hlavních rolích představí Morgan Freeman, Michael Caine a Alar Arkin. Trojice kamarádů se v zoufalé snaze splatit účty a přežít odhodlá přepadnout banku, jež je připravila o peníze.

Zajímavost: Komedie je remakem k filmu Ve velkém stylu z roku 1979. V něm se tři znudění důchodci George Burns, Art Carney a Lee Strasberg rozhodli zpestřit si svůj život právě vyloupením banky.

Premiéra: 7. dubna 2017 (v ČR od 20. 4. 2017) 

Špunti na vodě

Tři tatínci v podání Jiřího Langmajera, Hynka Čermáka a Pavla Lišky, sedm dětí a řeka Sázava. Letní komedie Špunti na vodě vypráví veselý příběh o třech dobrodruzích, kteří se rozhodnou vrátit se do svých mladých let a vyrazit za rodiči na kánoích. Plány jim však překazí jejich manželky a přítelkyně, které se rozhodnou přibalit jim na výlet děti. Desetičlenná skupinka tak vyráží na dvoudenní plavbu plnou bláznivých zážitků.

Premiéra: 13. dubna 2017 

Rychle a zběsile 8

V osmém díle akčního filmu Rychle a zběsile se Dominic Toretto v podání Vina Diesela nechá stáhnout krásnou Cipher na temnou stranu. Vykašle se nejen na Letty, ale i na své dlouholeté kamarády a vydá se z divokého pobřeží exotické Kuby, přes New York až na pustý ledovec v Barentsově moři. Ve filmu se opět představí Michelle Rodriguez, Lucas Black či Dwayne Johnson.

Premiéra: 12. dubna 2017 (v ČR od 14. dubna 2017)

Ztracené město Z

Co se stalo s britským dobrodruhem Percym Fawcettem, který se v roce 1925 vypravil do amazonských pralesů pátrat po bájné ztracené civilizaci a záhadně zmizel? O tom vypráví film založený na skutečných událostech, inspirovaný stejnojmennou knihou Davida Granna. V roli Percyho se představí Charlie Hunnam.

Premiéra: 15. března 2017 (v ČR od 20. dubna 2017) 

The Circle

Emma Watson a Tom Hanks jsou hlavními hvězdami vycházejícího sci-fi thrilleru The Circle, který vypráví o životě bez soukromí, a odkazuje tak na dnešní svět plný sociálních sítí. Hlavní hrdinka Mae získá místo ve firmě vizionáře Toma Hankse a zapojuje se na jeho návrh do experimentu, který by mohl rozšířit štěstí do všech koutů světa. Stane se její nový život pohádkou, nebo hororem? A najde mladá dívka cestu ven z kruhu, do něhož vstoupila?

Premiéra: 26. dubna 2017 (v ČR od 27. dubna 2017)

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!