Soutěž: Poznáte herce z rockové opery Proces? Vyhrát můžete volné vstupy!

Soutěž: Poznáte herce z rockové opery Proces? Vyhrát můžete volné vstupy!  

Inscenace Proces na motivy slavného románu Franze Kafky odstartovala svou pouť v pražské Rockopeře 22. prosince. A pokračuje v ní i v tomto roce. Hra plná absurdních situací a tíživých obvinění na se prkna vrací 9. března a 26. dubna. A vy se na ni můžete díky naší soutěži dostat zcela zdarma!

Rockopera pojala ve své nejnovější inscenaci dílo Franze Kafky jako absurdně humornou výzvu, tudíž se nemusí diváci bát temného a nadmíru komplikovaného děje. Příběh vypráví o Josefu K., který se v den svých třicátých narozenin probudí a zjistí, že do jeho bytu vnikli dva muži, aby jej odvedli do vězení. Ze svých zločinů se totiž musí zodpovídat před záhadným soudem, u něhož má jen velmi malou šanci dovolat se spravedlnosti. 

Proces vznikal pod režisérskou taktovkou Romana Štolpy. Hudbu složil Milan Steigerwald, libreto napsala Pavla Forest, která zároveň hraje jednu z hlavních postav celého příběhu. V dalších rolích se mohou návštěvníci těšit ale také na Viktora Dyka, Kamila Střihavku, Jana Toužimského, Jiřího Zonygu, Lukáše Písaříka či zpěvačku Žántí

A vy se můžete díky naší soutěži podívat na Proces i s doprovodem zcela zdarma! Tentokrát pro vás máme ale místo otázky malou poznávačku. Na obrázku jsou siluety tří umělců, kteří se ve hře objevují. Vaším úkolem je uhádnout jejich jména.

Správné odpovědi posílejte na email soutez@informuji.cz do 3.3. 2017 do 10 hodin. Z došlých odpovědí vybereme 10 výherců, kteří od nás dostanou vždy po dvou lístcích na březnové nebo dubnové představení. Pokud jeden z termínů preferujete, zmiňte se o tom v e-mailu. 

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

RockOpera Praha nabízí i další akce

Místo konání: RockOpera Praha

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!