1 noc, 6 klubů, 30 koncertů. To je Ostravská klubová noc PENDL 2015

1 noc, 6 klubů, 30 koncertů. To je Ostravská klubová noc PENDL 2015  

V pátek 6. února se uskuteční v Ostravě největší klubový festival na severní Moravě. Po Praze, Brnu či Plzni bude mít svou vlastní klubovou noc také moravskoslezská Ostrava. Do projektu se zapojilo šest hudebních klubů i kulturních institucí a vystoupení přislíbilo hned 30 zpěváků a kapel.

Vypsaná fixa, Voxel, The Fialky, PSH, Windy, Květy, Poletíme?, Sakumprásk, Plyš, Line a mnoho dalších hudebních formací. Přesně na to se můžete v rámci Ostravské klubové noci Pendl těšit. A to vše na klubových pódiích s atmosférou, jak se patří. Od sedmé hodiny večerní až do nočních hodin si mohou hudební nadšenci vychutnat vystoupení různých žánrů – od hip hopu až po punk. Mezi třicítkou interpretů si každý najde to své.

Proč zrovna Pendl? „Odkazuje na pohyb ‚odněkud-někam‘. Díky tomu, že zúčastněné podniky leží v pomyslném centru města v docházkové vzdálenosti, bude mít návštěvník možnost obejít všechny scény festivalu pěšky,“ vysvětlují pořadatelé unikátního festivalu na svých internetových stránkách. Návštěvníci tak budou mít možnost sestavit si program podle svých preferencí. Také se mohou rozhodnout, zda navštíví více zúčastněných hudebních klubů, nebo zda zůstanou ve svém oblíbeném.  

A mezi jakými kluby budou moci návštěvníci pendlovat? Do projektu se zapojila šestice hudebních klubů a institucí. Navštívit tak budete moci Café Club DOCK, Barrák Music Club, kavárnu Stará Aréna, klub La Cachimba, Plán B Hardcore Café či Multižánrové centrum současného umění Cooltour. Právě tyto prostory zažijí v pátek první Ostravskou klubovou noc Pendl. Pořadatelé ale varují! Pokud máte vyhlídnutý koncert, o který nechcete určitě přijít, dostavte se do klubu s dostatečným předstihem. Prostory klubů mají omezenou kapacitu a očekává se hojná návštěvnost.

Vstupné na celý festival, tedy do všech šesti klubů během celého večera, vyjde na 250 korun. Senioři a studenti mohou požádat o zlevněné vstupné v ceně 190 korun. Lístky jsou k dispozici v internetovém předprodeji nebo na pokladnách zúčastněných klubů. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Program
 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!