Do prodeje byly uvolněny poslední lístky na Harryho Pottera v pražské O2 areně

Do prodeje byly uvolněny poslední lístky na Harryho Pottera v pražské O2 areně

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Přesně za čtrnáct dní (v sobotu 28. ledna) čeká fanoušky filmů o Harry Potterovi výjimečný večer. Český národní symfonický orchestr zahraje hudbu z filmu Harry Potter a kámen mudrců jako součást série koncertů hudby z filmů o tomto mladém čaroději. O lístky na tuto ojedinělou show byl obrovský zájem, proto se pořádající agentura Live Nation rozhodla navýšit kapacitu vstupenek na toto představení, které byly zároveň okamžitě uvolněny do prodeje.

A není se čemu divit, opravdu půjde o jedinečný večer. Symfonický orchestr zahraje živě (jako doprovod k filmu, který bude promítán na velkém plátně) každý tón z filmu Harry Potter a kámen mudrců. Diváci budou moci prožít kouzlo filmu ve vysokém rozlišení na dvanáctimetrovém plátně, a to za zvuků orchestru hrajícího nezapomenutelnou hudbu Johna Williamse.

"Filmová série 'Harry Potter' je jedním z ojedinělých kulturních fenoménů, který stále přináší potěšení milionům fanoušků po celém světě. Je nám velkým potěšením, že můžeme poprvé v historii poskytnout divákům jedinečnou příležitost poslechnout si oceněnou hudbu, hranou živě symfonickým orchestrem, a zároveň shlédnout milovaný film, promítaný na velkém plátně. Bude to nezapomenutelná událost," uvedl Justin Freer, prezident CineConcerts a producent/dirigent série koncertů hudby z filmů o Harry Potterovi.

Vstupenky na zmiňovanou show se před vánočními svátky prodávaly v jednotkách stovek, a tak krátce po vstupu do roku 2017 byla pražská O2 arena na toto představení prakticky vyprodána. Pořadatelská agentura se tak rozhodla navýšit kapacitu míst a v tomto týdnu dala do prodeje vstupenky v nejlevnější cenové kategorii za 590 Kč. S koupí ale rozhodně neotálejte, i tyto lístky mizí velmi rychle.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!