Harry Potter a kámen mudrců

Harry Potter a kámen mudrců

Adresa:

Praha 9, Ocelářská 460/2

Termín: 28.1.2017

28leden sobota 18:00

Žánr: koncertyklasikavážná hudbafilmová hudba


Český národní symfonický orchestr zahraje hudbu z filmu Harry Potter a kámen mudrců dne 28. ledna 2017 jako součást série koncertů hudby z filmů o Harry Potterovi. Symfonický orchestr zahraje živě, jako doprovod k filmu, promítaném na velkém plátně, každý tón z filmu Harry Potter a kámen mudrců. Diváci budou moci prožít kouzlo filmu ve vysokém rozlišení na 12timetrovém plátně, za zvuků orchestru hrajícího nezapomenutelnou hudbu Johna Williamse. 

CineConcerts a Warner Bros. Consumer Products představili počátkem letošního roku připravovanou sérii koncertů hudby z filmů Harry Potter, nové mezinárodní turné, oslavující filmy o Harry Potterovi. Koncerty hudby z filmu Harry Potter, které odstartovaly v červnu 2016, jsou dalším kouzelným zážitkem z čarodějného světa J.K. Rowlingové. 

Justin Freer, prezident CineConcerts a producent/dirigent série koncertů hudby z filmů o Harry Potterovi řekl, "Filmová série Harry Potter je jedním z ojedinělých kulturních fenoménů, který stále přináší potěšení milionům fanoušků po celém světě. Je nám velkým potěšením, že můžeme poprvé v historii poskytnout divákům jedinečnou příležitost poslechnout si oceněnou hudbu, hranou živě symfonickým orchestrem, a zároveň shlédnout milovaný film, promítaný na velkém plátně. Bude to nezapomenutelná událost.” 

Brady Beaubien ze CineConcerts, producent série koncertů hudby z filmů o Harry Potterovi, dodal, "Harry Potter je synonymem vzrušení po celém světě a věříme, že si představením této neuvěřitelné hudby, společně s celým filmem, diváci užijí návrat do tohoto kouzelného světa, k mnoha úžasným postavám, které ho obývají, a k jejich dobrodružstvím. "

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Harry Potter a kámen...

Wellness Hotel STEPPraha (415 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (3.2 km)

Žižkovská televizní věžPraha (3.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (4.7 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.7 km)