Linkin Park ještě pracují na novém albu, přesto již ohlašují letní koncerty

Linkin Park ještě pracují na novém albu, přesto již ohlašují letní koncerty

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Americká kapela Linkin Park se naposledy připomenula svým fanouškům v roce 2014, kdy vyšlo její skvělé album The Hunting Party. Jak skupina na svých oficiálních stránkách uvedla, v současné době intenzivně pracuje na nové desce a brzy o sobě dá vědět. To ale v tomto týdnu vlastně již udělala, i když velmi decentně.

"Ahoj všichni, jsme sice ještě ve studiu, kde makáme na nových písních, ale nemůžeme se dočkat, až vám řekneme tu báječnou správu. Můžeme konečně potvrdit první termíny našich koncertů v roce 2017 v Německu. Poprvé budeme headlineři na festivalu Hurricane v Scheesselu, stejně tak i na Southside festivalu v Neuhausenu. Lístky jsou už v prodeji a my se už moc těšíme na červen," uvádí kapela ve svém dopise, který v minulých dnech rozeslala prostřednictvím vydavatelství Warner Music.

Jak se zdá, rok 2017 tak nebude jen ve znamení sedmé studiové desky Linkin Park, ale zároveň hned i velkého světové turné. Nezbývá než doufat, že kapela opět přijede i do České republiky. Rozhodně by si to čeští fanoušci zasloužili - naposledy se Linkini v naší zemi předvedli v červnu 2007. Kdyby se tak náhodou ani tentokrát nestalo, může nás těšit, že šestice se v příštím roce objeví nejen na výše zmiňovaných koncertech v Německu, ale i na úspěšném festivalu Nova Rock v sousedním Rakousku. Ten se uskuteční mezi 14. a 17. červnem 2017.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!