Shawn Mendes ohlašuje druhé album skvělým singlem Treat You Better

Shawn Mendes ohlašuje druhé album skvělým singlem Treat You Better

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Sedmnáctiletý kanadský zpěvák a skladatel Shawn Mendes patří aktuálně k nejoblíbenějším nováčkům na zaoceánské hudební scéně. Do podvědomí posluchačů se dostal v posledních dvou letech hity Life Of The Party, Stitches a počátkem tohoto roku i singlem I Know What You Did Last Summer, které všechny najdeme na jeho debutovém albu Handwritten. Zpěvák ale před nedávnem dokončil nové studiové album, které fanouškům nabídne po letních prázdninách.

Jeho albová novinka dostala název Illuminate a v obchodech ji najdeme od 23. září. Jak sám zpěvák uvádí, bude mnohem dospělejší a po hudební stránce rozmanitější. Shawnova slova potvrzuje již první singlová ochutnávka, kterou je příjemně dravá píseň Treat You Better. Tu Mendes představil počátkem června a zaznamenal s ní velmi pozitivní reakce nejen ze strany fanoušků, ale i odborné kritiky.

Prozatím byl song pouze ke stažení na digitálních portálech s hudbou, několikrát ji zpěvák zahrál ale už i naživo. V tomto týdnu k songu představil i zajímavé video, ve kterém upozorňuje na fyzické násilí ve vztazích mladých lidí. Jak sám dodává, k napsání písně ho přimělo několik osobních zkušeností z jeho blízkého okolí…

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!