Zpěvačka Kristína oslavuje pětinásobnou platinu a chystá novou desku

Zpěvačka Kristína oslavuje pětinásobnou platinu a chystá novou desku

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Úspěšná slovenská zpěvačka Kristína si v současné době užívá plodů své práce. Za svoje výběrové album "Tie Naj" získala pětinásobnou platinu, což se rozhodla mimo jiné oslavit novou písní, kterou před pár dny představila na sociálních sítích.

Song "Si pre mňa best" složil osvědčený tandem Kamil Peteraj a Martin Kavulič a jde zároveň o první singl z připravované desky, na které zpěvačka v současné době pracuje. "Skladbu 'Si pre mňa best' vnímám jako mladistvé vyznání lásky a její atmosféra se nese v svěžím letním rytmu. Věřím, že se v ní najdou ti, kteří mají rádi spontánní zábavu," dodává sympatická Kristína, která se již několik let těší velké popularitě i u nás.

I přes aktuální úspěchy ale Kristína neusíná na vavřínech a pilně maká na novém albu. Kromě singlu "Si pre mňa best", který byl fanoušky okamžitě velmi pozitivně přijat, má už zpěvačka v zásobě další píseň, kterou velmi brzy představí. Kristína tak potvrzuje zájem fandů, díky kterým za prodej poslední desky získala pětinásobnou platinu. "Při nahrávaní mě překvapil distributor Martin Hanuska a odevzdal mi platinovou desku. Velmi mě to těší, beru to jako známku toho, že se lidem asi líbí to, co dělám," uvádí na adresu svého ocenění osmadvacetiletá zpěvačka.

Nezbývá tedy než se těšit na nové album a zároveň i na další koncerty, které zpěvačka na podzim tohoto roku u nás chystá…

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!