Brněnský Kabinet nezávislého filmu oslaví pět let. Nabídne to nejlepší z minulých ročníků

Brněnský Kabinet nezávislého filmu oslaví pět let. Nabídne to nejlepší z minulých ročníků

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Již pátý ročník festivalu Kabinet nezávislého filmu proběhne 27. října v brněnském Eleven clubu. Letos proběhne tato akce ve slavnostním duchu a s novým formátem, jelikož chtějí organizátoři oslavit páté jubileum skutečně důstojně.

Návštěvníci se mohou těšit na pestrou směsici nejúspěšnějších filmů z minulých ročníků, které si zvolili samotní diváci svými hlasy. Kabinet nezávislého filmu odstartuje s odbitím osmé hodiny večerní a nabídne blok různorodých snímků. To ale není všechno! Po filmové nadílce bude následovat narozeninová afterparty, během které návštěvníky pobaví jedinečný DJ projekt Toma Holiče.

„V minulých letech jsme vytvořili prostor pro bezprostřední komunikaci autorů s návštěvníky a s odbornou porotou složenou ze zvučných jmen, z nichž můžeme jmenovat například Evu Holubovou, Olgu Sommerovou, Víta Klusáka či Helenu Třeštíkovou. Letos chceme poděkovat všem svým fanouškům za podporu a podnětné náměty v diskuzích. Zaměříme se proto na oslavu festivalu samotného,“ shrnuje koordinátorka projektu Kristýna Veselá.

Kabinet nezávislého filmu se snaží každoročně vytvořit prostor, kde se navzájem potkávají začínající režiséři, zkušení profesionálové a filmoví nadšenci. Aktivně se tak podílí na formování nové generace filmařů. Cena vstupu na letošní ročník, který celý proběhne během jednoho večera a noci, činí 100 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Eleven club

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!