Předposlední workshop festivalu Fotosféra nabídne potetované krásky i originální ateliér

Předposlední workshop festivalu Fotosféra nabídne potetované krásky i originální ateliér

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Festival Fotosféra 2015 se pomalu chýlí ke konci a s ním přichází i poslední unikátní workshopy. Jeden z nich proběhne 20. září v kultovním pražském Cross Clubu a věnovat se bude fotografování v tattoo, glamour a punk art stylu. Účastníci budou mít k dispozici nejen modelky a netradiční ateliér, ale také odborníky, kteří workshop povedou.

Již tuto neděli se steam punkové interiéry hudebního Cross Clubu promění na půl dne v unikátní fotoateliér, kde nebude chybět profesionální světelný park. Připraveny budou hned tři stage, na nichž si účastníci workshopu vyzkouší focení tetovaných krásek. Tvořit mohou jak nezávisle, tak za pomoci tří fotografických osobností, které se s návštěvníky podělí o své zkušenosti. Jako hlavní fotografická osobnost workshopu dorazí Ján Hronský alias Žltý Dodo, který se údajně nebojí na fotografiích zachytit ani to, o čem by se lidé styděli jen mluvit.  

Pokud si tedy chcete rozšířit své portfolio o výjimečné fotografie ve stylu glamour, erotic art, fashion, punk-art či pestrobarevném nude, rozhodně si tuto unikátní akci nenechte ujít. Cena workshopu je 900 korun, ale kapacita je kvůli komorní atmosféře omezena. Proto si neváhejte zarezervovat své místo na adrese info@festival-fotosfera.cz co nejdříve. 

Foto: Ján Hronský, Petr Zapletal, Jan Hodač

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Cross Club nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Cross Club

Více o "Fotosféra"

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!