Fotosféra vyvrcholí finálovým večerem modelingové soutěže Czech Beauty

Fotosféra vyvrcholí finálovým večerem modelingové soutěže Czech Beauty  

Festival Fotosféra, který baví milovníky fotografování celé září, pomalu spěje ke svému konci. A svojí závěrečnou akci pojal skutečně stylově! Návštěvníci se mohou totiž těšit na slavnostní finálový večer soutěže Czech Beauty, který se uskuteční v pražském klubu Playboy Lounge.

Fotosféra vyvrcholí již v sobotu 26. září, kdy bude vyhlášena nejfotogeničtější glamour modelka projektu Czech Beauty. Z 25 modelek bude vybírat vítězky porota složena z profesionálních fotografů, modelek i osobností z umělecké branže. Ta rozhodne nejprve o dvanácti postupujících, ale nakonec i o pěti vítězkách, které se stanou nositelkami titulu Czech Beauty Star 2015. Čerstvé držitelky titulu vyhrají stejně jako minulý rok focení pro tištěný časopis Playboy Czech Edition. A u toho všeho můžete být i vy!

Nemusíte se bát, že by šlo o nějakou uzavřenou párty jen pro VIPky, vítán je každý. Kromě fandění svým favoritkám si můžete donést i fotoaparáty. Focení je totiž povoleno a modelky budou během boje o titul pózovat pro všechny přítomné. Dívky se předvedou v šatech, prádle a ve finále dojde i na topless focení. O hudební doprovod se v Playboy Lounge postará DJ Hlava.

Jestli si nechcete nechat tuto jedinečnou show ujít, rozhodně si zapište finále modelingové soutěže Czech Beauty do svého diáře. Párty se rozjede již osmou hodinou večerní. Za vstup utratíte 200 korun.

Pokud se nemůžete závěrečné párty zúčastnit osobně, máte stále možnost ovlivnit výsledky a poslat do finále svoji favoritku. Na Facebooku Czech Beauty naleznete fotografie všech 25 postupujících modelek, které můžete lajkovat, jak je libo. Dívka, která získá nejvíce lajků u své fotografie, postoupí přímo do finálové dvanáctky. Hlasování bude ukončeno v sobotu 26. září v 18 hodin. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!