Olympia Amateur Europe již tento pátek

Olympia Amateur Europe již tento pátek

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Prestižní mezinárodní soutěž Olympia Amateur Europe, která se odehraje ve dnech 6. a 7. června 2014 v Praze, nabízí všem amatérským kulturistům unikátní šanci zažít vrcholnou sportovní akci. Velkým lákadlem je také pět profesionálních karet pro celkové vítěze jednotlivých kategorií – fitness ženy, physique ženy, bikiny ženy, kulturistika muži, physique muži.  Díky této ojedinělé možnosti lze očekávat špičkovou úroveň soutěžících.

Poprvé bude soutěž pro amatéry svým rozsahem srovnatelná s profesionální soutěží Mr. Olympia. Před Prahou nikdy na Olympii Amateur nebylo pět hlavních kategorií ,“ vysvětlil Robert Speychal, výkonný ředitel Sportovního holdingu Praha, pořadatele soutěže. „Jsem velmi rád, že jsme díky dvěma úspěšným ročníkům EVL ́s Prague Pro získali takové renomé u držitele licencí Mr. Olympia, společnosti American Media, že můžeme přinést Olympia Amateur Europe,v takové velikosti do Prahy“.

Součástí soutěžního klání v Praze budou i doprovodní akce:

Fitness Expo, dvou denní veletrh sportovního vybavení a doplňků výživy převážně z oblasti fitness a kulturistiky.

Prague Team Battle, závod crossfitového typu, proběhne přímo na prostranství před Tipsport arenou.
Návštěvníci Olympie tak budou mít příležitost zhlédnout napínavé zápolení až 60 smíšených týmů v různých disciplínách kombinujících atletiku, gymnastiku a vzpírání.

Seminář s Kaiem Greenem - ten vám nabídne naprosto unikátní možnost promluvit si s jednou z největších kulturistických superstar. Účastníkům poodhalí své soukromí i tajemství, která stojí za jeho úspěchy.

Na páteční večer je připravený seminář pro ty, které zajímá unikátní pohled do zákulisí kulturistiky a to s Georgem Farahem.

Oficiální web Olympie Amateur Europe: www.olympiaamateur.com

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Sportovní hala Fortuna nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Sportovní hala Fortuna

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!