FMX Gladiator Games to po roce opět rozjedou v O2 Aréně

FMX Gladiator Games to po roce opět rozjedou v O2 Aréně

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Motokrosová show FMX Gladiator Games se po roční pauze vrací do O2 Arény, kde se 23. listopadu od 19:30 rozezní zvuky motorů!

Organizátor a zakladatel akce Marek Rejman k obnovení akce řekl: „Bylo velmi těžké ukončit po dvanácti letech akci, o které se mluví v zahraničí jako o jednom z pilířů FMX. Neustále mi někdo volal a ptal se na důvod. Poslední kapka přišla od Italů. Řekli, že jsme blázni, zbavit se takto významné akce. Proto jsme se rozhodli v Gladiator Games pokračovat, ale trošku jinak – nově“.

V aréně se tak představí nejen klasické motokrosové stroje s prořízlým sedlem pro lepší uchopení motorky při triku, ale také sněžné skútry, auta a bugyny. Které z těchto strojů diváci uvidí v saltu, se necháme překvapit. Diváci se mohou těšit na tandemové skoky jak na motorkách, tak na sněžném skútru.

Přijede i dablér Jamese Bonda. Robbie Maddison je s FMX GG propojen od začátku. V roce 2004 to byla jeho první akce, které se zúčastnil mimo svojí domovskou Austrálii. V posledním filmu o slavném agentovi 007 hrál Bonda při šílené honičce na motorkách po střeše instanbulského tržiště. Robbie patří mezi největší extrémní sportovce světa a jeho účast na FMX GG 2013 je svátkem pro všechny fanoušky FMX.

Spolu s ním se divákům představí další zástupci světové špičky v čele s mistrem světa Liborem Podmolem. Podmola vyzve Petr Pilát, Rob Adelberg, Antonio Navas, Marc Pinol, Martin Koren a pole uzavírají hvězný Andre Villa a několikanásobný medailista z X Games Mike Mason. 

Nejstarší freestyle motokrosová akce v Evropě, FMX Gladiator Games, si za dobu své existence vydobyly pověst jedné z nejlepších FMX akcí světa. Na oslavy 10. výročí FMX GG v roce 2009 do Prahy přijelo 34 nejlepších světových jezdců v čele s legendárním Travisem Pastranou.

Více informací na: http://www.fmxgladiatorgames.com/

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: O2 arena

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!