SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na muzikál o mateřství Maminy

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na muzikál o mateřství Maminy 

V Divadle Lucie Bílé se již druhým rokem odehrává inscenace, která ve svém podtitulu proklamuje „mužům vstup na vlastní nebezpečí“. Zasoutěžte si s námi o vstupenky na tuto komedii podle americké autorky Sue Fabisch.

Hlavními hrdinkami muzikálu jsou prvorodička Amy, ambiciózní právnička Brooke, sarkastická matka pěti dětí Barb a svobodná matka Tina. Čtyři "maminy" se setkávají na takzvané baby shower čili předporodním večírku a společně sdílejí strasti i radosti mateřství. Narození dítěte je teprve začátek. Být matkou - to je totiž poslání na celý život.

Foto: archiv Divadla Lucie Bílé

V komorním muzikálu Maminy nechybí principálka a producentka díla Lucie Bílá. Ve vedlejších rolích excelují také například stand up komička Iva Pazderková alternující s Kateřinou PechovouMarkéta Poulíčková alternující s Markétou Schimmerovou Procházkovou, nebo Pavlína Ďuriačová.

Jestli si nechcete nechat ujít příležitost zasmát se nad strastmi a radostmi mateřství, můžete se zapojit do soutěže. Soutěžíme o 3x dvě vstupenky na termín 18. dubna.

Soutěžní otázka zní:

Jak se jmenuje role, kterou v muzikálu Maminy hraje principálka a producentka Lucie Bílá?

a) Amy

b) Brooke

c) Tina

Nápovědu naleznete zde. Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište SOUTĚŽ MAMINY). Výherce vyhlásíme v pondělí 18. března. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Divadla Lucie Bílé

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Lucie Bílé (Ta... nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!