Filmové a seriálové tipy v březnu: Wrestleři, pandy a protivný sprostý holky

Filmové a seriálové tipy v březnu: Wrestleři, pandy a protivný sprostý holky 

Remake středoškolské klasiky, wrestling i kung fu. Co nabízí filmový březen?

Železní bratři

Kolik potu a slz proteče, než se jeden stane šampionem a jak těžké je zároveň nést břímě rodinného prokletí? Bratři Von Erichové jdou tvrdě za snem svého otce, spojeni láskou ke sportu a rodinnou věrností. Zapíší se do historie jen zlatým písmem? V hlavních rolích příběhu podle skutečné události se objevují Zac Efron, Jeremy Allen White a Harris Dickinson.

Protivný sprostý holky

Je to americká střední škola nebo divoká džungle? Odpověď nabízí trojice roztleskávaček, která vládne pevnou rukou akademickému prostředí. Jako blesk z čistého nebe se mezi nimi objevuje novicka Cady, která dosud žila s rodiči v africké přírodní rezervaci. Jak si poradí s mozaikou charakterů v prostředí, které neodpouští? Protivný sprostý holky jsou muzikálovou verzí úspěšné komedie z roku 2004, znovu podle scénáře Tiny Fay.

Kung Fu Panda 4

Dračí bojovník se vrací! Hrdina animované ságy Kung Fu Panda Po se stará o své Údolí klidu. Brzy je však čas na jeho povýšení na duchovního vůdce, a proto musí vybrat svého následovníka. To mu ale komplikují plány mocné čarodějnice, která touží získat dovednosti všech Poových přátel. Jen tak totiž může Dračího bojovníka porazit. Se čtvrtým dílem populárního animáku se vrací i jeho hlavní hlasy: Jack Black, Dustin Hoffman a další.

Dokonalé dny

Krása se skrývá v maličkostech. Hirajama má klidný a spokojený život. Čte si, fotí na analog, poslouchá staré rockové pecky a živí se úklidem místních toalet. Z harmonie ho vytrhnou až podivná setkání, která odkrývají jeho minulost. Snímek Wima Wenderse oceněný na festivalu v Cannes bojuje v letošní sezóně o Oscara za nejlepší cizojazyčný film.

Godzilla x Kong: Nové imperium

Godzilla nebo Kong? Kdo může uspět v epické bitvě proti skryté hrozbě našeho světa? Snímek navazuje na úvodní souboj monster a odhaluje jejich původ a historii. Za tajemstvím Ostrova lebek se totiž skrývá bitva, která příběhy mýtických zvířat navždy spojila s osudem lidí. Sci-fi pokračování znovu natočil americký režisér Adam Wingard.

Další novinky a recenze najdete v naší filmové rubrice.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!