SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na inscenaci Můj bratr mesiáš

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na inscenaci Můj bratr mesiáš 

Od února do dubna 2024 má Divadlo Kámen v repertoáru především hru Můj bratr mesiáš. Kromě činoherního základu precizně nazkoušeného třemi herci je ke každému provedení přizván jiný host konkrétního večera, který přibližně sedmkrát za představení vstoupí do hry. Zasoutěžte si o vstupenky na jedno takové představení!

Inscenaci Můj bratr mesiáš společně vytvořila skupina Divadla Kámen a dvojice tanečnic a hereček Live Hanne a Anne Katrine Haugenovy ze severského města Tromso. Pražští herci vytvářejí divadelní základ, jejich norské kolegyně natočily videomateriál ze severské přírody, který se prolíná průběhem představení. 

Cílem vnořených intermezz není jen ozvláštnění a narušení rutiny. Vznikají při nich i nečekané souvislosti: tematické i estetické, vyslovitelné i nevyslovitelné, okrajové i zásadní, související i nesouvisející s motivy hry.

Chcete-li získat dvě vstupenky na obohacené divadelní představení Můj bratr mesiáš, stačí odpovědět na soutěžní otázku. Soutěžíme o 2x dvě vstupenky.

Soutěžní otázka zní:

Musí znát přizvaný intermezzista divadelní hru?

a) nemusí

b) může i nemusí

c) musí

Nápovědu naleznete v našem článku.

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište SOUTĚŽ DIVADLO KÁMEN). Výherce vyhlásíme v pátek 6. března. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Divadlo Kámen

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Kámen nabízí i další akce

Místo konání: Divadlo Kámen

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!