Filmové a seriálové tipy, týden #52: Český teambuilding, španělský Berlín a král záhad na Netflixu

Filmové a seriálové tipy, týden #52: Český teambuilding, španělský Berlín a král záhad na Netflixu 

České seriály i pracovní dýchánky nebo překřtěná El Casa de Berlín? Nenechte si ujít poslední filmové a seriálové střípky roku 2023!

Jedeme na teambuilding

Ambiciózní pracant je zastaven neúprosným korporátním kladivem. Že vám to přijde povědomé? Nejhorší noční můru všech zaměstnanců přivádí k životu Jakub Prachař a spol. Po přeložení do nejhoršího oddělení ve firmě se jeho Aleš snaží najít balanc a zdravý rozum mezi nesourodou partou kolegů. Pomůže společné povyražení, které stmelí kolektiv? 

Berlín

 

Tajemný charakter "Berlín" má za sebou skvělé časy. Je tedy na čase, aby znovu rozvířil klidné stojaté vody. Tentokrát je v Paříži se záluskem na šperky za miliony. Teď už jen sestavit tým, který se katakombami a dalšími nástrahami francouzské metropole prokope k pohádkovému lupu. Španělský seriál Berlín je spin-offem populární série Papírový dům. Obojí nabízí videotéka Netflix.

Podruhé mě neoklameš

 

Po zármutku přichází šok. Bývalá příslušnice vojenských sil objeví nahrávku z domácí kamery, na které její zesnulý muž objímá jejich malou dceru. Je to podvrh nebo dokonalý trik, díky kterému byla smrt pouhým klamem? Cesta vede až k vrcholné konspiraci a organizovanému zločinu. Titulní roli manželů si zahráli Michelle Keegan a Richard Armitage.

Y2K: Časovaná bomba

 

Mocný sluha, ale zlý pán. Technologie v posledních několika desetiletích pokročili závratnou rychlostí. Jak se díky digitální revoluci mění svět zkoumá dokumentární film, který byl vytvořen výhradně z archivních záběrů. Snaží se s humorem nahlédnout na sílu a zranitelnost technologického věku, přehodnocuje snahy o spolupráci i masovou hysterii za tímto fenoménem. V nabídce ho má HBO Max.

Jedna rodina S3

 

Více rodin, více příběhů. To s sebou nese už třetí série nováckého seriálu Jedna rodina. V životech hrdinů se posuneme přesně o rok. Nebudou chybět postavy s novými přírůstky, krušnými časy a někdo si otevře hospodu. Diváci samozřejmě nepřijdou ani o romanci a zvraty, které tak nějak ke komplikovaným vztahů v rodině patří. Na obrazovky se samozřejmě ve svých rolích vrací Tereza Kostková, Tomáš Jeřábek, Filip Blažek, Berenika Kohoutová, Zuzana Vejvodová, Eva Holubová, Pavel Zedníček a další.

Další novinky a recenze najdete v naší filmové rubrice.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!