Filmové a seriálové tipy, týden #45: Fassbenderův Zabiják, komiksové zázraky i návrat velkého bratra

Filmové a seriálové tipy, týden #45: Fassbenderův Zabiják, komiksové zázraky i návrat velkého bratra 

Pokud nějakým zázrakem přežijete své muže, můžete se s námi podívat na zabijáky, velké bratry a další zajímavosti. A třeba i na konci filmového a seriálového světa.

Marvels

Carol Danvers (Brie Larson) alias Captain Marvel spojuje síly s dvěma dalšími superhdinkami kvůli důležité misi. Společně s Ms. Marvel a kapitánkou Rambeau musejí nastolit stabilitu v mezirasové vesmírné válce, kde jde o miliony životů. Do snímku se vrací i staré známé postavy jako je Nick Fury, Valkýra nebo kočka Goose. Marvels nabízejí dobrodružství v odlehčeném kabátě, kde nebude nouze ani o muzikální číslo!

Jak přežít svého muže

Jana Bernášková se objevuje v hlavní roli adaptace vlastního románu, který přibližuje její život po mateřské dovolené. Hrdinka Lucie bojuje s klasickými starostmi svobodných matek a současně se zamotává do šílených situací v soukromé snaze o nalezení životní lásky. Naštěstí se Lucie obklopuje extrovertními kamarádkami, které ji vždy podpoří. Vedle Bernáškové se ve snímku objevují Iva Pazderková, Mahulena Bočanová, Pavla Dostálová, Ivana Chýlková nebo Marek Němec s Romanem Zachem.

Zabiják

 

Jak vrazi přicházejí o rozum. I tak by se dal nazvat film Davida Finchera podle komiksové předlohy pánů Alexise Nolenta a Luca Jacamona. Osamělý zabiják s tváří Michaela Fassbendera se poklidně připravuje na svou další krvavou misi. Dříve nemíval problém s chladnokrevností, nyní však pociťuje, že se něco změnilo. Dokáže se dostat zpátky do zajetých kolejí? Stačí se jen držet plánu. Proslulý režisér znovu provokativně nastavuje zrcadlo společnosti.

Vražda na samém konci světa

 

Darby Hart je brilantní vyšetřovatelka a k tomu hackerka, která se v technologiích orientuje jako málokdo. I proto je to ona, kdo musí rozluštit záhadu náhlé vraždy, která naruší setkání úzké společnosti uprostřed ničeho. Odlehlé místo skýtá mnohá tajemství, která mohou znamenat hrozbu pro kohokoliv z přítomných. V hlavní roli dramatického seriálu se objevuje vítězka Zlatého glóbu Emma Corrin (Koruna), kterou doplňují Clive Owen, Brit Marling a další.

Big Brother 

Na české obrazovky se prostřednictvím TV Nova a platformy Voyo vrací celosvětový hit, reality show Big Brother. Unikátní sociální experiment spojí v luxusním době různorodé charaktery a vystaví je ultimátní zkoušsce. Nová generace soutěže navíc přichází s inovativními prvky a elementy, které celou hru posouvají na novou úroveň. Hlavní slovo má kromě všudypřítomného "bratra" také sám divák. Cíl je jasný, odměna ve výši 2,5 milionu korun.

Další novinky a recenze najdete v naší filmové rubrice.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!