Vojtěch Dyk s kapelou D.Y.K. pokračuje v energickém turné

Vojtěch Dyk s kapelou D.Y.K. pokračuje v energickém turné 

Zpěvák a herec Vojtěch Dyk pokračuje v jeho úspěšném turné pod názvem V Přítomnosti. Společně s kapelou D.Y.K brzy zavítá do dvakrát vyprodané Lucerny a navštíví i další města po České republice.

Hlavní hudební autorský projekt Vojtěch Dyka, kapela D.Y.K, jejíž melodie plují na vlnách funku, soulu, jazzu, zavítal již na několik zastávek v rámci České republiky a Slovenska. Kapela má za sebou zastávky v městech jako Brno, Plzeň, Litoměřice a Ostrava.

Do konce roku se uskuteční koncerty ještě v Praze, Hradci Králové, Olomouci a v Krnově. Večery plné unikátní show, hudby a tance se ponesou ve znamení radostného potkávání, nezapomenutelných hudebních zážitků a vzájemného propojování nálad.

Samotný Vojtěch Dyk o turné říká: "Všechno, co se stane na tour, stane se, a proto by byla škoda to nezažít. Prolomme bariéry, hranice neexistují, přijďte se o tom přesvědčit. Vracíme se do klubů, sklepů a špeluněk kvůli tomu nejbližšímu kontaktu s posluchačem. Abychom třebas v budoucnu mohli rozkvést do arén a stadionů."

Foto: Facebook DYK

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Jazzová sekce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!