SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na inscenaci Můj bratr mesiáš

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na inscenaci Můj bratr mesiáš 

V Divadle Kámen se od 15. června zařadila do divadelního repertoáru inscenace Můj bratr mesiáš, která vznikla na motivy stejnojmeného románu a navíc ve spolupráci se skandinávskými umělci. Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

Velká část hry se odehrává v roce 2168 v řecké zemědělské osadě Nové Vinohrady, do které se po různých klimatických a společenských katastrofách uchýlili slovanští emigranti. Desítky let předtím se v Praze Holešovicích narodil mesiáš, a tito lidé jsou jeho přímými následovníky, apoštoly nového duchovního směru.

Inscenaci společně vytvořila skupina Divadla Kámen a dvojice tanečnic a hereček Live Hanne a Anne Katrine Haugenovy ze severského města Tromsø. Pražští herci vytvářejí divadelní základ, jejich norské kolegyně natočily videomateriál ze severské přírody, který se prolíná průběhem představení.

Nápovědu naleznete zde.

V případě, že si nechcete nechat ujít tuto inscenaci, soutěžíme o 2x dvě vstupenky. Stačí odpovědět na soutěžní otázku.

Kdo napsal román, kterým se divadelní hra Můj bratr mesiáš inspiruje?

a) Martin Pěna

b) Martin Pěnkava

c) Martin Vopěnka

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište DIVADLO KÁMEN). Výherce vyhlásíme 16. října. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Divadlo Kámen

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Kámen nabízí i další akce

Místo konání: Divadlo Kámen

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!