Kde v Praze oslavit Halloween? Strašidelné tipy na akce pro děti i dospělé

Kde v Praze oslavit Halloween? Strašidelné tipy na akce pro děti i dospělé 

Říjen nabízí bohatý program, který nahání strach! Pojďme si společně ukázat místa, kam za kreativní zábavou pro děti či hororovou zábavou pro dospělé.

Halloween v botanické zahradě v Troji

Trojská botanická zahrada letos představuje bohatý program, kterého se mohou zúčastnit děti i dospělí. Akce Halloween se koná 31. října 2023. Kromě toho v průběhu října probíhá v Botanické zahradě také plno akcí s Halloweenem spojovaná:

13.-31. října – Výstava dýní

21.-22. října – Dýňové hrátky

28.-29. října – Dlabání dýní

Přijďte navštívit botanickou zahradu a zažít společné podzimní aktivity.

Foto: fotogalerie Botanická zahrada v Troji

Dýně na Výstavišti

29. října 2023 probíhá na Střídačce na holešovickém Výstavišti podzimní dlabání dýní a také výroba jednoduchých ozdob, šperků a dekorací. K dispozici vám bude po dobu akce výtvarnice a lektorka Marta Hricová. Program je vhodný pro dospělé i děti od 5 let. U dětí do 10 let je třeba doprovod rodičů. Cena vstupenek v předprodeji je 650 Kč, na místě 700 Kč. V ceně vstupného je započten také veškerý materiál.

Foto: fotogalerie Výstaviště

Halloween na Klamovce

Již 22. října 2023 od 15:00–17:00 se v Klubu Klamovka můžete těšit na odpoledne plné tvoření a zábavy. Čekají vás tvořivé dílny a pro děti bude později připravena stezka s odměnou v cíli. Akce je určena pro děti od 3 let s rodičovským doprovodem. Místo na akci je třeba zarezervovat předem. Cena vstupného je 150 Kč. Zahrnut je také materiál na tvoření.

Wonderland Halloween

Oblečte si kostým na 10. ročník strašidelné party v prostorách pražské Lucerny. Tato halloweenská party probíhá 27. října 2023. Program nabízí hororové zážitky, nevšední zábavu, soutěž o nejoriginálnější masku a hudební vystoupení českých i zahraničních DJs, kteří za doprovodu moderátora budou hrát po celý večer. Akci budou doprovázet speciální projekční technologie, technologické rekvizity a chybět nebudou ani ohnivá děla a 3D laser & video show.

Foto: fotogalerie Wonderland Halloween

Dílny pro veřejnost na Stanici přírodovědců

Přijďte si vytvořit dekoraci, která naladí vaši domácnost do podzimní atmosféry. Již 21. října 2023 můžete navštívit prostory Stanice přírodovědců na Praze 5 a zúčastnit se výroby v dílnách otevřených pro veřejnost. Vazba věnců je vhodá pro děti od 5 let i dospělé. Na akci je nutná rezervace předem, tak si pospěšte, počet míst je omezen! Online přihlašování bude spuštěno 16. října od 8.00. Vstupné na akci je zdarma. Dostupné časové rozmezí, kdy je možno se na halloweenskou akci přihlásit:

10.00-12.00

12.00-14.00

14.00-16.00

Foto: fotogalerie Botanická zahrada v Troji

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!