SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Přehrady FEST dle vlastního výběru

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Přehrady FEST dle vlastního výběru 

Populární rodinný festival Přehrady FEST myslí nejen na dospělé, ale i na děti. Také letos zůstane věrný Vranovu, Seči a Veselí nad Lužnicí. V srpnu se tak u vody můžete setkat s Wohnoutem, MIG 21, Horkýže slíže, Pokáčem a UDG. Soutěžte s námi o vstupenky!

První tři srpnové víkendy letošního léta budou patřit koncertům u vody. Prázdninová série odstartuje 4. až ⁠5. srpna na břehu nádrže ve Vranově nad Dyjí11. až 12. srpna pokračuje na přehradě Seč19. srpna pak ve Veselských Pískovnách.

Pohodovou atmosféru na všech zastávkách zajistí na plážových pódiích skupina Wohnout s notoricky známými písněmi jako například Svaz českých bohémů, slovenští rockeři Horkýže slíže nebo kapela UDG s hity Hvězdář či Někam ven. S texty bavící všechny generace dorazí písničkář Pokáč. Chybět nebude ani energická hudební show MIG 21 v čele s Jiřím Macháčkem. Hlavní sestavu programu doplní další výrazná jména české hudební scény jako NEBE, ATMO music, Jakub Děkan, Sofian Medjmedj a Byt číslo 4.

Kromě našlapaného seznamu účinkujících se Přehrady FEST může pochlubit neméně bohatým doprovodným programem, který zaručí pořádnou porci letní zábavy. Na Vranově se návštěvníci mohou těšit na lanový park, paintball, bumperball, vodní fotbal, aquazorbing, vodní skluzavku, půjčovnu koloběžek, kol, elektrokol, šlapadel a elektrolodí.

SOUTĚŽÍME O DVĚ VSTUPENKY NA KAŽDOU ZASTÁVKU!

Soutěžní otázka:

Kolikátý ročník festivalu se letos koná?

a) čtvrtý

b) pátý

c) šestý

Nápovědu naleznete zde.

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište NÁZEV VÁMI VYBRANÉ PŘEHRADY). 

Výherce pro Vranov nad Dyjí vylosujeme 26. července!

Výherce pro Seč vylosujeme 2. srpna!

Výherce pro Veselské Pískovny vylosujeme 9. srpna!

Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Přehrady FEST

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!