Šestý ročník populárního rodinného festivalu, který myslí nejen na dospělé, ale stejně tak i na děti, zůstane v roce 2023 věrný Vranovu, Seči a Veselí. Příští rok to rozbalí na břehu přehrad hvězdy jako WOHNOUT, MIG21, Pokáč, UDG a mnoho dalších.

Populární Přehrady Fest míří v roce 2023 již podruhé na Třeboňsko. Na pláže Veselských pískoven, které se rozkládají jižně od Veselí nad Lužnicí, zamíří 19.8. se svými největšími hity skupiny MIG 21 a WOHNOUT. Dále se návštěvníci mohou těšit na Pokáče, UDG, Atmo music a Sofian Medjmedj. Přehrady Fest sází rovněž na bohatý doprovodný program plný vodních radovánek (paddleboardy, lodičky) i aktivit na souši. O zábavu dětí se postarají kouzelníci Jakub Koutský a Mišuge nebo oblíbená prasátka Pigy a Lily. Připraveny budou i stánky či relaxační zóny partnerů festivalu. Vstupenky k dostání na xticket.cz, kde si lze rovněž rezervovat ubytování.

VÍCE INFORMACÍ ZDE

Atmo music je libereckým hudebním projektem jehož hlavními členy jsou rapper
Mig 21 je česká rocková hudební skupina, jejímiž členy jsou Jiří Macháček (zpěv), Pavel Hrdlička (klávesy), Jan Hladík (bicí), Tomáš Polák (kytara) a Tomáš Kurfirst (baskytara). Charakteristickým znakem jejich textů je...
Wohnout je česká hudební skupina z Prahy. Tvoří ji bratrská dvojice Jana a Matěje Homolových, baskytarista Jiří Zemánek a bubeník Zdeněk Steiner.
Historie kapely sahá až do roku 1996, kdy se spolužáci z ústeckého gymplu Jugi (Tomáš Staněk) a dvojčata Petr a Pavel Vrzákovi začínají potkávat na zkouškách ve sklepě u Vrzáků doma. Další roky jsou ve znamení personálních...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Veselí nad Lužnicí

Podobné akce

15červen sobota 14:00

Vohradník Fest 2024

, Hasičské hřiště Ohrazení Festival

5červenec pátek 17:00

Valfest 10

, hřiště obce Lipí Festival

5čvc - 6čvccelý den