Přehrady FEST v srpnu rozezní Vranov, Seč a Veselí nad Lužnicí. Zahrají Wohnout, MIG 21, Horkýže slíže či Pokáč

Přehrady FEST v srpnu rozezní Vranov, Seč a Veselí nad Lužnicí. Zahrají Wohnout, MIG 21, Horkýže slíže či Pokáč 

Šestý ročník populárního rodinného festivalu Přehrady FEST, který myslí nejen na dospělé, ale i na děti, zůstane také letos věrný Vranovu, Seči a Veselí nad Lužnicí. V srpnu se tak u vody můžete setkat s Wohnoutem, MIG 21, Horkýže slíže, Pokáčem a UDG.

První tři srpnové víkendy letošního léta budou patřit koncertům u vody. Prázdninová série odstartuje 4. až ⁠5. srpna na břehu nádrže ve Vranově nad Dyjí, 11. až 12. srpna pokračuje na přehradě Seč, 19. srpna pak ve Veselských Pískovnách.

Pohodovou atmosféru na všech zastávkách zajistí na plážových pódiích skupina Wohnout s notoricky známými písněmi jako například Svaz českých bohémů, slovenští rockeři Horkýže slíže nebo kapela UDG s hity Hvězdář či Někam ven. S texty bavící všechny generace dorazí písničkář Pokáč. Chybět nebude ani energická hudební show MIG 21 v čele s Jiřím Macháčkem. Hlavní sestavu programu doplní další výrazná jména české hudební scény jako NEBE, ATMO music, Jakub Děkan, Sofian Medjmedj a Byt číslo 4.

Kromě našlapaného seznamu účinkujících se Přehrady FEST může pochlubit neméně bohatým doprovodným programem, který zaručí pořádnou porci letní zábavy. Na Vranově se návštěvníci mohou těšit na lanový park, paintball, bumperball, vodní fotbal, aquazorbing, vodní skluzavku, půjčovnu koloběžek, kol, elektrokol, šlapadel a elektrolodí. K dispozici budou veslice, kanoe, kajaky a další plavidla, odvážnější kapitáni mohou vyrazit za doprovodu instruktora na plavbu jachtou. Na zbylých zastávkách rodinného festivalu bude možné brázdit hladinu na paddleboardu nebo na lodičkách. Seč pak nabízí adrenalinový zážitek v podobě wakeboardu.

Více informací na www.prehradyfest.cz.

Foto: archiv Přehrady FEST

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!