SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na koncert dle vlastního výběru v rámci festivalu Hudba na vinicích

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na koncert dle vlastního výběru v rámci festivalu Hudba na vinicích 

Hudba na vinicích spojí již počtvrté kvalitní živou hudbu, sklenku dobrého vína a malebné prostředí vinic. Představuje unikátní projekt, který si získal oblibu nejen ze strany veřejnosti, ale i ze strany předních českých muzikantů. Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

Delikátní vína a hudba předních českých interpretů se letos propojí v pěti lokalitách: ve Vinařství Sonberk u Popic, ve Vinařství Château Valtice ve Valticích, ve Vinařství LAHOFER u Dobšic, ve Vinařství Zlomek & Vávra v Boršicích a v ústeckém kraji ve Vinařství Johann W u Třebívlic.

Do oceňovaných vinařství se vrátí David Koller, Tomáš Klus, Čechomor, Queenie, Horkýže Slíže, Mig 21 nebo Pokáč. Nově zahrají Lucie Bílá, Vašo Patejdl a Lenny.

Jednotlivé lokality nabízí řadu tipů na výlety i gastronomii, poskytují pestré možnosti ubytování a dalších služeb. Více informací na webu www.hudbanavinicich.cz.

V případě, že chcete načerpat energii ve vinařství obklopeni hudbou, stačí odpovědět na soutěžní otázku. Ve hře jsou 2 vstupenky na každou lokaci, celkem tedy 10 vstupenek. Výherci následně uvedou, KTEROU LOKACI PREFERUJÍ A SPOLU S NÍ I PREFEROVANÝ KONCERT.

Soutěžní otázka zní: 

Které datum se pojí ke konci festivalu Hudba na vinicích?

a) 29. září

b) 30. září

c) 1. října

Nápovědu naleznete zde.

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište HUDBA NA VINICÍCH). Výherce vyhlásíme 26. července. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Hudba na vinicích

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!